Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Surface στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με προσκλήσεις που απέστειλε σε δημοσιογράφους.

Όπως αναφέρει η WSJ, αν και παλαιότερες φήμες ανέφεραν τις προθέσεις της εταιρείας για κυκλοφορία ενός μικρού Surface με οθόνη 8' ιντσών, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα γίνει πραγματικότητα τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

 

Σε αυτή η Microsoft αναμένεται να επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των δύο συστημάτων που παρουσίασε πέρσι, λίγο πριν την κυκλοφορία των Windows 8 και τα οποία αποτέλεσαν τους πρώτους υπολογιστές που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία. Οι πωλήσεις ειδικά του Surface RT αποδείχθηκαν καταστροφικές με τη Microsoft να οδηγείται στην κάλυψη των ζημιών ύψους 900 εκατομμυρίων δολαρίων που δημιουργήθηκαν το διάστημα κυκλοφορίας του. Πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε σε μείωση τιμής κοστολογώντας το Surface RT στα $349 και το Surface Pro στα $799.

 

Οι φήμες μέχρι τώρα αναφέρουν ότι το νέο Surface 2 Pro θα στηρίζεται στη νέα γενιά των Haswell επεξεργαστών της Intel με αυξημένη αυτονομία ενώ θα διατεθεί και ένα νέο πληκτρολόγιο κάλυμμά το οποίο θα ενσωματώνει μια εξτρά μπαταρία. Η επόμενη γενιά του Surface RT θα στηρίζεται στο Tegra 4 της Nvidia και οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με αυτές της πρώτης γενιάς.

 

Και τα δύο προϊόντα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της νέας πολιτικής της Microsoft ως εταιρεία πλέον "Συσκευών και Υπηρεσιών" δείχνοντας και την αφοσίωση της στα νέα δεδομένα της αγοράς.

 

Link.png Site: http://allthingsd.com/20130909/microsoft-to-introduce-second-generation-of-surface-products-at-sept-23-new-york-event/?mod=tweet[/url]']allthingsd