Η διαφήμιση είναι έτσι στημένη, ώστε να μοιάζει ένα τυπικό vlog από YouTuber που προτιμάει το Surface Pro έναντι του MacBook Pro

Μια αρκετά προκλητική διαφήμιση διέθεσε η Microsoft, στημένη με τέτοιο τρόπο που θυμίζει τεχνολογικό συγκριτικό βίντεο μεταξύ δύο προϊόντων, παρά διαφήμιση του Surface Pro. Ο νεαρός "παρουσιαστής" ανοίγει τυπικά το βίντεο, λέγοντας πως σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στα Microsoft Surface Pro 7 και στο MacBook Pro.

Από εκεί, η κατεύθυνση του βίντεο είναι αρκετά συγκεκριμένη, με το πρώτο συγκριτικό θέμα να είναι η οθόνη αφής και το πενάκι, δύο χαρακτηριστικά που απουσιάζουν από το MacBook Pro. Το ζητούμενο είναι πως, παρόλο που ο παρουσιαστής λέει ότι το Surface έρχεται με πενάκι, δεν παρέχεται στο πακέτο καθώς πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. Από την άλλη, κριτικάρει την μπάρα αφής του MacBook, προσθέτοντας πως θα ήθελε να του προσφέρουν μια ολόκληρη οθόνη αφής.

Άλλο ένα προτέρημα για το Surface είναι το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, ενώ στο MacBook "μένεις με ότι έχεις". Εδώ είναι ένα δεύτερο σημείο που το πληκτρολόγιο του Surface πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά, ενώ στο MacBook περιέχεται (προφανώς).

Επίσης, το Surface Pro έχει "όλη την απαιτούμενη δύναμη να τρέξει τις εφαρμογές" και αποτελεί μια καλύτερη gaming συσκευή, ενώ το Mac από την άλλη δε μπορεί, όπως τονίζεται στη διαφήμιση. Μετά γίνεται λόγος και για την τιμή των συσκευών. Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το MacBook Pro κοστίζει $1299, ενώ το Surface Pro κοστίζει $1130, προσφέρεται σε προσφορά στα $890.

Αυτό που παρατηρήθηκε στην ιστοσελίδα και δεν αναφέρεται στο βίντεο, είναι ποια Surface βρίσκονται σε προσφορά, καθώς το μοντέλο που γίνεται λόγος στη τιμή των $890 φαίνεται να είναι το Core i5 / 8GB / 128GB που προσφέρεται στα $699 και φτάνει τα $899 με τα Surface Pen και Signature Type Cover.

Τέλος, η προσφορά για όσους ενδιαφέρονται ισχύει μέχρι και 31 Ιανουαρίου.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 20
  • Sad 1