Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πλατφόρμας των Windows Phone είναι σίγουρα η ποικιλία εφαρμογών σε σύγκριση με τις πλατφόρμες του Android και του iOS οι οποίες βρίσκονται αρκετά μπροστά σε απόλυτους αριθμούς.

Η Microsoft κάνει σημαντικές προσπάθειες για να μικρύνει το χάσμα όπως σήμερα με την κυκλοφορία του Facebook Messenger, μια προσπάθεια στην οποία ανεξάρτητοι προγραμματιστές συνεισφέρουν με τις δικές τους δημιουργίες. Μια από αυτές είναι και η εφαρμογή CloudSix για Dropbox η οποία έρχεται να καλύψει ένα από τα σημαντικότερα κενά της πλατφόρμας, μια πλήρης εφαρμογή για τη δημοφιλή υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων.

 

Το CloudSix για Dropbox είναι δημιουργία του Rudy Huyn ο οποίος έχει στο ιστορικό του ουκ ολίγες επιτυχίες για την πλατφόρμα των Windows Phone όπως τα 6snap, 6tag και 6sec που είναι πλήρεις εφαρμογές για το Snapchat, Instagram και Vine.

 

Η εφαρμογή Cloudsix δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει αποθηκευμένα ο χρήστης στην υπηρεσία ενώ επιτρέπει την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών και βίντεο του τηλεφώνου στην υπηρεσία. Ακόμα μπορείτε να δείτε το link που αντιστοιχεί σε κάθε αρχείο και να το επικολλήσετε σε ένα email αλλά και τη γρήγορη προσθήκη αρχείων στα "Αγαπημένα" σας για πρόσβαση σ' αυτά χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet. Υποστηρίζει ακόμα πολλαπλούς λογαριασμούς αλλά και τη δυνατότητα pin κάποιο καταλόγου στην κεντρική οθόνη υπό τη μορφή tile.

 

inside6cloud.jpg

 

Το Cloudsix για Dropbox διατίθεται δωρεάν με εμφάνιση διαφημίσεων ενώ ο δημιουργός της εφαρμογής αναφέρει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν διαφορετικές εκδόσεις για αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το OneDrive, Box, Mega και Google Drive.

 

File.png Download: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cloudsix-for-dropbox/4d56ec15-bfaf-49c8-bb0e-522089b67518[/url]']CloudSix για Dropbox