Η Microsoft δε χάνει την ευκαιρία να υπενθυμίσει τη συνεχή άνοδο της πλατφόρμας των Windows Phone, αυτή τη φορά με βάση τα τελευταία στοιχεία του τρίτου τριμήνου του 2013 αλλά και της εορταστικής περιόδου.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Techradar, στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι για την εορταστική περίοδο, σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων για τις Windows Phone συσκευές ενώ ειδικότερα για την εβδομάδα των Χριστουγέννων παρατηρήθηκε διπλασιασμός πωλήσεων.

 

Το τρίτο τρίμηνο του 2013 η πλατφόρμα της Microsoft εδραιώθηκε μεταξύ των τριών πιο δημοφιλών λειτουργικών συστημάτων σε smartphones και ήταν μάλιστα η πιο γρήγορη αναπτυσσόμενη πλατφόρμα με αύξηση 156% σε σχέση με πέρσι. Τα στοιχεία της εταιρείας IDC αναδεικνύουν στη δεύτερη θέση τα Windows Phone σε 14 χώρες ενώ ξεπερνά σε πωλήσεις το iPhone σε 24 χώρες χωρίς να γίνεται αναφορά σε ποιες ακριβώς. Συνολικά το ποσοστό των Windows Phone για το τρίτο τρίμηνο του 2013 φτάνει το 3.6%, με το iOS της Apple να κατέχει το 12.9% και το Android της Google να οδηγεί με μεγάλη διαφορά την κούρσα.

 

Μένει να δούμε αν ο ρυθμός αύξησης πωλήσεων των WP συνεχιστεί με βάση τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων για το τελευταίο τρίμηνο του 2013 στο οποίο περιλαμβάνεται η εορταστική περίοδος και τα οποία θα δημοσιευθούν μέσα στο μήνα.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/microsoft/2014/01/07/idc-windows-phone-units-shipped-iphones-24-markets-q3-2013/#[/url]!rCw4M']TheNextWeb