Κυκλοφόρησε σήμερα και επίσημα η τελική έκδοση του Firefox 20, φέροντας αναβαθμίσεις στην ιδιωτική περιήγηση, νέο Download Manager και άλλες HTML5 δυνατότητες.

Πλέον οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν μια νέα καρτέλα σε ιδιωτική περιήγηση χωρίς να χρειάζεται να τερματιστεί ο browser και να ανοίξει ξανά, ενώ οι χρήστες του Android θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανοίξουν νέα καρτέλα ιδιωτικής περιήγησης ανάμεσα σε αυτές που βρίσκονται σε κανονική κατάσταση. Όπως αναφέρει η Mozilla οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν μια καρτέλα ιδιωτικής περιήγησης (άλλοι το λένε και porn mode) και να αγοράσουν ένα δώρο γενεθλίων ή να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλούς λογαριασμούς email ταυτόχρονα.

 

http://www.youtube.com/watch?v=diCOdl6wF1

 

Επίσης οι desktop χρήστες με τη νέα αναβάθμιση αποκτούν νέο download manager, ενώ έχει κανείς τη δυνατότητα τροποποίησης των συντομεύσεων της αρχικής οθόνης με τα αγαπημένα sites. Υπάρχει επιπλέον και υποστήριξη νέων HTML5 και WebRTC δυνατοτήτων όπως για παράδειγμα η αξιοποίηση της κάμερας και του μικροφώνου, αλλά και η υποστήριξη περισσότερων δυνατοτήτων των ετικετών <canvas>, <audio> και <video>.

 

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser υποστηρίζει περισσότερες φορητές συσκευές που ενσωματώνουν παλαιότερα μοντέλα ARMv6 επεξεργαστών συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy Next, Dart, Pop και Q, καθώς επίσης και τα HTC Aria και Legend.

 

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/04/02/firefox-20-launches-with-per-tab-private-browsing-new-download-manager-and-more-webrtc-and-html5-features/[/url]']techcrunch.com