Η ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή DJ με την ονομασία djay Pro που είναι διαθέσιμη εδώ και καιρό για το macOS, το iOS και το Android, κυκλοφόρησε επιτέλους και για τα Windows 10.

Η εφαρμογή είναι σχεδόν όμοια με τις εκδόσεις για τις άλλες πλατφόρμες, με την εταιρεία κατασκευής να χρησιμοποιεί το Project Islandwood της Microsoft για να μετατρέψει την iOS έκδοση σε UWP για το Windows Store. Ως Windows 10 εφαρμογή μάλιστα, όχι μόνο εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αλλά και τις δυνατότητες των οθονών αφής σε υπολογιστές όπως το Surface Studio καθώς και του Surface Dial. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, το Surface Dial μπορεί να παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, δίνοντας πρόσθετη διάσταση στην εμπειρία χρήσης και πρόσθετη λειτουργικότητα.

 

Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του djay Pro είναι το integration με το Spotify, ώστε να μπορείτε να εισάγετε τα playlists σας και να ξεκινήσετε να τα επεξεργάζεστε μέσα από το app. Το djay Pro είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store έναντι €49,69 ωστόσο μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.