To Spotify είναι η νέα σημαντική εφαρμογή του Windows Store, η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα στα Windows 10 και τα Windows 10 S.

Η παρουσία της δημοφιλέστερης υπηρεσίας streaming μουσικής είχε ανακοινωθεί πριν μερικές εβδομάδες στο συνέδριο Build 2017 και πλέον γίνεται πραγματικότητα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft που κατά γενική ομολογία δεν χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις. Στην ουσία το Spotify app του Windows Store είναι ακριβώς ή ίδια εφαρμογή με τη desktop έκδοση όμως επιτρέπει τις αυτόματες αναβαθμίσεις ενώ μπορεί να τρέχει και στα επερχόμενα Windows 10 S συστήματα.

 

Όπως γνωρίζουμε, οι υπολογιστές που θα τρέχουν τη νέα έκδοση των Windows, δε θα μπορούν να εκτελέσουν εφαρμογές που ο χρήστης θα κατεβάζει από ιστοσελίδες παρά μόνο αυτές του Windows Store για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, άλλη μια παρόμοια εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Windows Store αναμένεται να είναι το iTunes της Apple.

 

Για όλους τους άλλους, το κατέβασμα της εφαρμογής από το Windows Store θα προκαλέσει την αυτόματη απεγκατάσταση της υπάρχουσας Win32 εφαρμογής, με όλα τα δεδομένα (πχ λίστες) να περνάνε πλέον στη νέα έκδοση. Η εφαρμογή του Spotify είναι διαθέσιμη και στις 60 χώρες που η υπηρεσία είναι ενεργή, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

 

Link.png Site: https://www.microsoft.com/store/apps/9NCBCSZSJRSB[/url]']Spotify app στο Windows Store