Οι ειδήσεις από το χθεσινό event της Microsoft δεν αφορούσαν μόνο νέο hardware αλλά και software, με την εταιρεία να ανακοινώνει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για τους κατόχους Windows 10. 

Μέσω της εφαρμογής "Your Phone" η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του Windows 10 October 2018 Update, ο χρήστης ενός θα μπορεί να χρησιμοποιεί μία οποιαδήποτε android εφαρμογή που έχει εγκατεστημένη στο smartphone του, μέσα από τον Windows υπολογιστή του. Η mirroring λειτουργία θα δουλεύει αρχικά μόνο με την android πλατφόρμα αν και η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι ένας iPhone χρήστης θα μπορεί να συνεχίσει να διαβάζει μια ιστοσελίδα στον υπολογιστή του, από το σημείο που σταμάτησε μέσα από τον Edge browser του iOS.

Αν και η εταιρεία δεν προχώρησε σε κάποιο demo, σε ένα μικρό βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε έναν χρήστη του Snapchat να ανταλλάζει μηνύματα μέσα από το smartphone του, με έναν άλλο χρήστη ο οποίος βρίσκεται στον υπολογιστή του. Αρχικά πάντως η εφαρμογή "Your Phone" θα υποστηρίζει τη χρήση των εφαρμογών SMS και φωτογραφιών του Android smartphone του, και μελλοντικά η λίστα θα μεγαλώσει, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

TheVerge

  • Like 1