Η Cosmote είναι ο πρώτος πάροχος που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΕΕΤΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για πρωτοβουλίες από τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών και τηλεοπτικών υπηρεσιών για διάθεση μερικών από αυτών δωρεάν.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ασθένεια Covid-19 και των μέτρων περιορισμού μετάδοσης της νόσου, με ένα από τα σημαντικότερα να είναι η παραμονή στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Στηρίζοντας την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR, η Cosmote ανακοίνωσε πριν λίγο μια σειρά από δωρεάν παροχές για όλους τους συνδρομητές της αλλά και τη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι τρεις παροχές είναι οι εξής:

Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής - ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η Cosmote παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

Cosmote TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Η Cosmote TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της Cosmote TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους. 

Επιπλέον η Cosmote συνιστά στους συνδρομητές της τη χρήση των εφαρμογών My Cosmote και What's Up για τη διαχείριση των υπηρεσιών που έχουν στην εταιρεία αλλά και τον απομακρυσμένο έλεγχο του router που διαθέτουν στο σπίτι ή στην επιχείρησή τους.

  • Like 8
  • Thanks 2
  • Haha 1