Πριν λίγο καιρό, αναφερθήκαμε στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης του George Hotz, που εξέπληξε πολλούς και έκανε ακόμα και την Tesla να ασχοληθεί με το θέμα.

Τώρα, μαθαίνουμε ότι μία από τις γνωστότερες επενδυτικές εταιρείες της Silicon Valley, επένδυσε ένα σημαντικό ποσό για να βοηθήσει τον George Hotz να προσλάβει περισσότερους μηχανικούς και να μετατρέψει την ιδέα του σε ένα λειτουργικό προϊόν.

 

Το επενδυτικό fund Andreessen Horowitz που δημιουργήθηκε από τους Marc Andreessen και Ben Horowitz φαίνεται να έδωσε μία επιταγή $3,1 εκατομμυρίων στον George Hotz. Πρόκειται για μία εταιρεία, που στο παρελθόν έχει στηρίξει στα πρώτα τους βήματα επιχειρήσεις όπως οι Oculus VR, Zynga, Instagram, Groupon, Jawbone και Twitter.

 

Όσο για τον George Hotz, από όσο μπορούμε να καταλάβουμε έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ως Geohot χρησιμοποίησε διάφορες τεχνικές hacking για να “σπάσει” τα iPhone και PlayStation 3.

 

Τώρα, ο μηχανικός δημιούργησε την εταιρεία Comma, με στόχο να δημιουργήσει ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης χρησιμοποιώντας οικονομικούς αισθητήρες και μηχανική μάθηση που δεν θα κοστίζει περισσότερο από χίλια δολάρια. Περισσότερα για το σύστημα του George Hotz, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Link.png Site: Engadget