Το Taxibeat, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ελληνικές startup που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία πόρτα-πόρτα και με την οποία γίνεται εφικτή η γρήγορη αποστολή αντικειμένων μέσα στη πόλη, από τον στόλο ταξί που συμμετέχει στην υπηρεσία.

Η πρόσβαση είναι αρχικά εφικτή μόνο από το web ενώ σύντομα θα υποστηριχτεί και από τις mobile εφαρμογές του Taxibeat για iPhone και Android. Ο χρήστης αυτό που έχει να κάνει είναι να συνδεθεί στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας και να δηλώσει το σημείο παραλαβής και παράδοσης του πακέτου. Στη συνέχεια το Taxibeat υπολογίζει την χιλιομετρική απόσταση και εμφανίζει τις προτεινόμενες τιμές από οδηγούς ταξί οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και έχουν δηλώσει από πριν το κόστος χρέωσης τους ανά χιλιόμετρο.

 

Από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες της νέας υπηρεσίας είναι η δυνατότητα εμφάνισης στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο της θέσης του οδηγού όχι μόνο το διάστημα μέχρι την παραλαβή του αντικειμένου αλλά και κατά το διάστημα παράδοσης του έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πότε ολοκληρώθηκε η αποστολή.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες της υπηρεσίας, μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό blog post του Taxibeat.

 

Link.png Site: http://taxibeat.gr/delivery[/url]']Taxibeat.gr