Οι μνήμες τύπου flash είναι πολύ διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια, είτε πρόκειται για USB drives είτε για κάρτες μνήμης. Πόσοι από εσάς δεν έχετε αναρωτηθεί στο παρελθόν πια κάρτα μνήμης να αγοράσετε για το κινητό τηλέφωνό ή τη φωτογραφική μηχανή σας;

Επίσης όταν θέλετε να μεταφέρετε πολύ μεγάλα αρχεία εύκολα και γρήγορα μεταξύ απομακρυσμένων υπολογιστών τα USB 3.0 flash drives αποτελούν μια ιδανική λύση. Το μεγάλο πρόβλημα με τις flash συσκευές αποθήκευσης όμως είναι η τεράστια πληθώρα προϊόντων με παρόμοια χαρακτηριστικά, που κάνει την επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε λοιπόν και εμείς να μαζέψουμε όσο περισσότερα σχετικά προϊόντα από αξιόλογες εταιρείες του χώρου και να τα μετρήσουμε με ένα ειδικό πρόγραμμα, δικής μας επινόησης και κατασκευής, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αναλυτικά αποτελέσματα που θα κάνουν τις μελλοντικές αγορές σας ευκολότερες.

 

Στο κάλεσμα μας για τα σχετικά δείγματα τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ανταποκρίθηκαν, οι Kingston, Lexar και Sandisk και μας έστειλαν αρκετά προϊόντα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της αγοράς.

 

Η σημερινή δοκιμή χωρίζεται σε δύο μεγάλα μέρη. Στο πρώτο θα δοκιμάσουμε τα USB flash drives και θα τα συγκρίνουμε μεταξύ τους όσον αφορά τις επιδόσεις και τις τιμές τους και στο δεύτερο μέρος θα κάνουμε το ίδιο για τις κάρτες μνήμες. Στη συνέχεια θα παραθέσουμε μερικές φωτογραφίες καθώς και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που πρόκειται να δοκιμάσουμε.

 

IMG_0976_small.jpg IMG_1892_small.jpg IMG_1932_small.jpg

 

Link.png Site: Μέγα Συγκριτικό USB Flash Drives & Memory Cards