Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της Apple με το iPhone δόθηκε το Σεπτέμβριο, με την εταιρεία να προχωρά στην κυκλοφορία της έβδομης γενιάς ίσως του πιο σημαντικού smartphone της ιστορίας το οποίο άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο σε πολλαπλά επίπεδα.

Δεν είναι τυχαίο που έξι χρόνια μετά την ιστορική παρουσίαση του Steve Jobs και του πρώτου iPhone, το συγκεκριμένο smartphone εξακολουθεί να δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο, με τις συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν όπως και τα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε όσες ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένου και του Insomnia) αναμεταδίδουν μέσω liveblog την παρουσίαση.

 

Η παρουσία του γράμματος s δίπλα από τον αριθμό του μοντέλου, σήμαινε μέχρι σήμερα ίδιος σχεδιασμός με το περσινό μοντέλο όπως στα iPhone 3GS/4S, με τις αλλαγές να «περιορίζονται» στα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά στην έκδοση του iOS. Με το iPhone 5s όλα αυτά εξακολουθούν να ισχύουν, με τους δύο αυτούς τομείς όμως να παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά. Ας δούμε το γιατί.

 

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/apple-iphone-5s-r214[/url]']Αναλυτική Παρουσίαση του Apple iPhone 5S