Με τις επιλογές στα high-end Android smartphones να πληθαίνουν όλο και περισσότερο, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, είναι βέβαιο πως όποιος αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη θα βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει.

Όμως, τι γίνεται στη μικρή κατηγορία κάτω των 200 Ευρώ; Εκεί δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, με τις επιλογές συνήθως να προσφέρουν μεν τις βασικές λειτουργίες, όμως τα προβλήματα των συσκευών να είναι τεράστια, ειδικά στη χρήση τους, ενώ λίγες είναι οι πραγματικά value for money επιλογές, όπως το ZTE Blade V ή το LG L5.

 

Η HTC φέρνει τη δική της πρόταση στα οικονομικά μοντέλα, παρουσιάζοντας το Desire 200, μία συσκευή με πολύ χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, που προσφέρει όμως άνεση στη χρήση με το ένα χέρι και ποιότητα Beats Audio για την ακρόαση μουσικής μέσω ακουστικών. Όμως, ακόμα και τα λίγα θετικά που έχει δυστυχώς μένουν στην αφάνεια, λόγο των αρκετών λόγων που υπάρχουν για αποφυγή της συσκευής. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μπορεί να αγοράσει κάποιος με 150 Ευρώ αν θέλει αποκλειστικά smartphone της εταιρίας.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/htc-desire-200-r207[/url]']Αναλυτική παρουσίαση του HTC Desire 200