Οι ανακοινώσεις των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της HTC, μας υπενθυμίζουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ταϊβανέζικη εταιρεία με τη μεγάλη ιστορία στο χώρο των smartphones. Η HTC βλέπει τις πωλήσεις των συσκευών της να μειώνονται σημαντικά, ακολουθούμενες από μικρή αύξηση των κερδών η οποία με βάση τους αναλυτές, δεν είναι αρκετή.

Έχοντας επικεντρωθεί στην παρουσίαση συσκευών που στηρίζονται στις 2 πλατφόρμες που υποστηρίζει η εταιρεία, το Android και τα Windows Phone, είναι προφανές ότι ο έντονος ανταγωνισμός της κατηγορίας πρέπει να οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις και σε μια ριζική αναδιοργάνωση της εταιρείας προκειμένου να ξεχωρίσει. Η περσινή απόφαση του προέδρου της HTC, Peter Chou, για περιορισμό στην κυκλοφορία νέων μοντέλων και άμεση βελτίωση της ποιότητας ακολουθώντας νέους δρόμους, μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα σε αλλαγή της κατάστασης αλλά σίγουρα δημιούργησε αίσθηση.

 

 

Έχοντας εντυπωσιάσει με την κυκλοφορία της σειράς One, μια σειρά android smartphones τα οποία διέθεταν ξεχωριστό σχεδιασμό, ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο, η συγκεκριμένη σειρά smartphones δε φάνηκε ικανή να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο της πίτας στην οποία η Samsung και η σειρά Galaxy S κυριαρχεί.

 

Με το HTC One που παρουσιάζουμε, η HTC μπορεί να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, με τα πρώτα δείγματα να είναι πολύ θετικά με αναφορές για εξάντληση αποθεμάτων και ικανοποιημένους κατόχους. Είναι όλα αυτά δικαιολογημένα ; Με μια λέξη ναι, αλλά αφήστε μας να εξηγηθούμε.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/htc-one-r175[/url]']HTC One: Διαβάστε την αναλυτική μας παρουσίαση