Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία του MLS IQTalk Crystal, του διαδόχου ενός επιτυχημένου εγχειρήματος στο οποίο προχώρησε η εταιρεία τον Ιούλιο του 2012 με την κυκλοφορία του IQTalk, του πρώτου «ελληνικού» κινητού.

Πρόκειται για μια συσκευή η οποία συνδυάζει ουσιαστικά ένα android smartphone που περιλαμβάνει GPS δέκτη και το οποίο έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η MLS και να μετατρέπει σε γραπτό κείμενο ότι εκφωνούμε στα ελληνικά.

 

Η MLS είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία λειτουργεί από το 1989 στο χώρο και έχει “χτίσει” το όνομά της μέσω των ιδιαίτερα επιτυχημένων συσκευών πλοήγησης που έχει κυκλοφορήσει κατακτώντας το 68% της ελληνικής αγοράς. Οι πιο «παλιοί», μπορεί να θυμούνται και την τεχνολογία LaserLock την οποία ανέπτυξε η εταιρεία για πρώτη φορά το 1998, ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας CD-ROM το οποίο συνόδευε αρκετές από τις νέες κυκλοφορίες της εποχής.

http://www.youtu.be/9e70bxchr0M

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/mls-iqtalk-crystal-r168[/url]']Παρουσίαση MLS IQTalk Crystal