Όπως πολύ καλά γνωρίζετε μπορεί να ζούμε σε μια εποχή όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς (και ιδίως στα smartphones/tablets) τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς, ωστόσο η αυτονομία των συσκευών αυτών σπάνια ανταποκρίνεται στις αναμενόμενες προσδοκίες και συχνά μας απογοητεύει.

Άλλοι από εμάς συμβιβάζονται και άλλοι αναζητούν λύσεις οι οποίες συνήθως είναι δύο: Είτε μια δεύτερη μπαταρία (για όσες συσκευές έχουν αποσπώμενο πίσω καπάκι) είτε μια εξωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία σχετικά μεγάλης χωρητικότητας ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φόρτισης μιας τέτοιας συσκευής.

 

Στο σημερινό μας review λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε μια πρόταση που έρχεται από την Patriot, η οποία για όσους δεν το είχατε υπόψην πέρα από μνήμες RAM, USB sticks και άλλα σχετικά προϊόντα, κατασκευαζει πλέον και εξωτερικές μπαταρίες για on-the-go φόρτιση έξυπνων συσκευών.

 

Πρόκειται για το Patriot Fuel+ 9000mah, με το οποίο η εταιρεία στοχεύει στην παροχή ευελιξίας στο χρήστη πρσπαθώντας να συνδυάσει μεγάλη χωρητικότητα με μικρό μέγεθος και δύο θύρες USB που επιτρέπουν την παράλληλη φόρτιση δύο συσκευών.

 

Link.png Site: Παρουσίαση