Η συμβίωση με ένα iPhone είναι πάντα μια πολύ χρήσιμη εμπειρία η οποία μας θυμίζει το πόσο έχει εξελίξει όλα αυτά τα χρόνια η Apple το δικό της smartphone, φτάνοντας να αποτελεί την ατμομηχανή των τεράστιων κερδών που ανακοινώνει κάθε οικονομικό τρίμηνο.

Τα παράπονα δε λείπουν, και τα οποία από ψίθυροι θα λέγαμε έγιναν φωνές τα τελευταία χρόνια ειδικά μετά την επέλαση των Android smartphones τα οποία έχουν το πλεονέκτημα της ποικιλίας, με το χρήστη να βρίσκει τις περισσότερες φορές τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Το μέγεθος της οθόνης βρισκόταν πάντα μέσα στις κορυφαίες απαιτήσεις των χρηστών του IPhone, ειδικά μετά την παρουσίαση της Galaxy S σειράς της Samsung η οποία προσέφερε παραδοσιακά πολύ μεγαλύτερες οθόνες από το iPhone.

 

Πριν δύο χρόνια, η Apple αποφάσισε να τηρήσει συντηρητική στάση, ανακοινώνοντας το iPhone 5, το οποίο για όσους θυμούνται, έκανε μια «ταπεινή» αναβάθμιση των διαστάσεων της οθόνης από τις 3.5 στις 4 ίντσες, επιλέγοντας το μακρόστενο σχήμα για καλύτερη χρήση με το ένα χέρι. Όπως είχαμε αναφέρει και στην τότε παρουσίαση, η απόφαση αυτή της Apple μας απογοήτευσε αφού επέλεξε συντηρητικά, κάτι που όμως δε της στοίχισε σε πωλήσεις.

 

 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, με την Apple να κυκλοφορεί όχι ένα αλλά δύο νέα μοντέλα με μεγαλύτερη οθόνη, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Εμείς θα εστιάσουμε σ αυτή την παρουσίαση στο πρώτο το οποίο έχουμε την υποψία ότι θα αποτελέσει και το πιο επιτυχημένο iPhone όλων των εποχών με διαφορά. Για να δούμε λοιπόν, τι καινούριο έχουμε να προσθέσουμε μετά την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή στο Λονδίνο, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Apple iPhone 6