Πρόσφατα, η εταιρεία be quiet! ανακοίνωσε τους ανεμιστήρες Silent Wings 4 και Silent Wings Pro 4.

Είναι δύο σειρές ανεμιστήρων high-end που απευθύνονται σε χρήστες με απαιτήσεις και προορίζονται για χρήση σε υπολογιστές που διαθέτουν υψηλής απόδοσης συστήματα ψύξης (ψύκτρες, συστήματα υδρόψυξης κ.ά.).

Η εταιρεία υπόσχεται ακόμα υψηλότερη απόδοση, χαμηλότερα επίπεδα παραγόμενου θορύβου αλλά και περισσότερες ευκολίες, όσον αφορά την εγκατάσταση ή την προσαρμογή των νέων της ανεμιστήρων σε σύγκριση με τις περασμένες γενιές. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι ανεμιστήρες Silent Wings 4 και Silent Wing Pro 4 διαθέτουν ένα νέο «μηχανισμό» στις γωνίες για την τοποθέτηση τους, ο οποίος καθιστά ευκολότερη την προσαρμογή τους ανάλογα την περίπτωση (π.χ. προσφέρονται πλαστικές γωνίες screw-type καθώς και γωνίες με λαστιχένια επένδυση τύπου push-pin) με την εναλλαγή τους να είναι απλή και απρόσκοπτη, και χωρίς τη χρήση εργαλείων (οι ανεμιστήρες «Pro» στην συσκευασία τους περιλαμβάνουν ένα ακόμη τύπο γωνίας, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε συνδυασμό με ψυγεία υδρόψυξης).

Οι ανεμιστήρες Silent Wings Pro 4 σύμφωνα με την εταιρεία είναι σχεδιασμένοι για όσους αναζητούν κορυφαία απόδοση και χαμηλά, αναλογικά, επίπεδα θορύβου. image.jpeg

 

Ουσιαστικά πρόκειται για την ταχύστροφη ή «turbo-charged» όπως λέει η εταιρεία, έκδοση των Silent Wings 4, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες περιστροφής, παρέχοντας ωστόσο τη δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίσουν τη λειτουργία τους (εφοδιάζονται με έναν διακόπτη τριών θέσεων, M, HS και UHS) ανάλογα τη χρήση: έτσι μπορούν να ρυθμιστούν για αθόρυβη λειτουργία (M), για ισορροπημένη λειτουργία μεταξύ απόδοσης/ θορύβου (HS) ή να ρυθμιστούν για λειτουργία υψηλής απόδοσης (UHS) με τα υψηλότερα οφέλη όσον αφορά τις θερμοκρασίες λειτουργίας. 

Διαβάστε ολόκληρο το review