Η δορυφορική τηλεόραση στη χώρα μας έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολλά χρόνια, και σίγουρα δε στερείται ενδιαφέροντος αφού όσοι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα, έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών σημείων αναφοράς.

Ένα από αυτά αποτελεί η παρουσίαση της COSMOTE TV, της πρότασης του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Ελλάδας για την τηλεόραση, εντάσσοντας την στα πλαίσια των συνδυαστικών πακέτων μαζί με την τηλεφωνία και το Internet για κάθε σπίτι. Με τη Forthnet και τη Nova να έχουν δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών, ο ΟΤΕ κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια αρκετά απαιτητική αγορά.

Έχοντας ήδη εμπειρία από το Conn-x TV το 2008 όταν και ανακοίνωσε την πρώτη του υπηρεσία IPTV, το επόμενο λογικό βήμα τρία χρόνια μετά ήταν η παρουσίαση μιας συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης μέσω δορυφόρου, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet. Το τέλος του 2016, βρίσκει την εταιρεία με περισσότερους από 500.000 συνδρομητές, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή ονομασίας στα πλαίσια μιας ευρύτερης αλλαγής εμπορικής μάρκας του ΟΤΕ για τις υπηρεσίες του.

 

Έτσι πλέον, η COSMOTE TV, αποτελεί σημαντικό παίκτη στη δορυφορική τηλεόραση. Έχοντας φέρει σημαντικές αλλαγές στην τηλεοπτική εμπειρία όχι μόνο σε ότι αφορά το περιεχόμενο αλλά κυρίως τις τεχνολογικές εξελίξεις η COSMOTE TV έχει κυκλοφορήσει από τις αρχές του χρόνου την υβριδική πλατφόρμα η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο αυτής της παρουσίασης.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/cosmote-tv-–-δοκιμάζοντας-την-υβριδική-πλατφόρμα-r888[/url]']COSMOTE TV – Δοκιμάζοντας την υβριδική πλατφόρμα