Όπως είδαμε και σε προηγούμενες παρουσιάσεις, το Mesh Networking εισέρχεται όλο και περισσότερο στην ζωή μας. Η ανάγκη για πρόσβαση στο Internet από όλες τις δικτυακές συσκευές και σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Για αυτό το λόγο, όπως και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε παρακάτω, οι εταιρείες φέρνουν στην αγορά καινούρια προϊόντα ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες μας. Το προϊόν που ανέβηκε στον πάγκο των δοκιμών μας σήμερα και περιμέναμε πως και πως, είναι το Devolo Magic 2 Wifi MultiRoom Kit, που είναι ένα  Powerful Triple Mesh Kit. Το Kit αυτό παρουσιάστηκε στην IFA 2018 και πριν από λίγο καιρό βγήκε στην αγορά σε δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση είναι το Devolo Magic 1 και η άλλη το Devolo Magic 2. Και οι δύο είναι διαθέσιμες σε έκδοση Lan αλλά και σε WiFi. To Devolo Magic 2 ανήκει στην τελευταία γενιά των Powerlines με ταχύτητες που φτάνουν τα 2400Mbit.

H Devolo είναι μία γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτός από Plc όπως WiFi usb sticks, WiFi Repeaters, Smart Metering Plugs, Radiator Thermostats, Smoke Detectors και γενικότερα αρκετές επιλογές για ένα έξυπνο σπίτι.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1