Μετά τo Review του FRITZ!Box 7590, ήρθε η στιγμή να ανέβει στον πάγκο των δοκιμών το μικρό του αδερφάκι, το FRITZ!Box 7530.

Το FRITZ!Box 7530 θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε έναν μικρό γίγαντα. Είναι ένα Adsl/Vdsl Modem Router, που υποστηρίζει 35b Super Vectoring και διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του FRITZ!Box 7590. Είναι μία πιο απλή και οικονομική λύση για τον χρήστη, που ενδεχομένως να μην χρειάζεται τις παραπάνω δυνατότητες του FRITZ!Box 7590. Αν και οι δυνατότητες συγκριτικά με το FRITZ!Box 7590 είναι λιγότερες, μπορούμε να πούμε ότι συνεχίζουν να είναι περισσότερες σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα από άλλους κατασκευαστές.

To FRITZ!Box  έρχεται σε μία μικρή συσκευασία, με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί όπως μας έχει συνηθίσει η AVM σε όλα τα προϊόντα της. Συγκριτικά με το FRITZ!Box 7590, είναι μικρότερο το κουτί αλλά βλέποντας τα εξωτερικά, έχουν πολλά κοινά. Στην μπροστινή πλευρά βλέπουμε το FRITZ!Box 7530 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τονίζοντας με κίτρινο χρώμα τα δύο πιο δυνατά χαρακτηριστικά, που είναι Dsl μέχρι 300Mbit/s και Wireless LAN μέχρι 866Mbit/s.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2