ADSL2+, VDSL2, Gigabit θύρες, Ethernet θύρες, Vectoring (g.vector),super vectoring, 802.11ac, FXS, BRI, Annex a, Annex b, Vpn, Firewall, Dual Band, wan, USB. 

Καθημερινά ακούμε, βλέπουμε, διαβάζουμε πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά να αναφέρονται για ADSL/VDSL modem/routers και αναρωτιόμαστε τι εξοπλισμό θα χρειαστούμε για να καλύψουμε τις ανάγκες μας ή αν ο εξοπλισμός που θα αγοράσουμε θα αξίζει τα χρήματα που θα δώσουμε και αν θα είναι συμβατός με τις μελλοντικές εξελίξεις στο Internet.

Την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να μας δώσει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, η AVM δίνοντας μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το κορυφαίο μοντέλο της που δεν είναι άλλο από το FRITZ!BOX 7590. Η AVM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως VDSL/ADSL routers, Powerlines, WiFi sticks, DECT phones(FON),repeaters όπως και συσκευές για radiator control, power outlets. Ιδρύθηκε το 1986, έχει έδρα το Βερολίνο και απασχολεί 660 υπαλλήλους. Τo τμήμα υποστήριξης όπως και το τμήμα κατασκευής βρίσκονται στη Γερμανία, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύησης.

Διαβάστε ολόκληρο το Review

 

  • Like 2