Κάθε κατασκευαστής smartphone που σέβεται τον εαυτό του, βρέθηκε τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορεί και ασύρματα ακουστικά αξιώσεων, με τη Huawei να εντυπωσιάζει την περσινή χρονιά με τα FreeBuds 3.

Το trend που παρακολουθούμε ειδικά στην κατηγορία in-ear, θέλει τις εταιρείες να ανταγωνίζονται όχι μόνο στην τιμή αλλά και στις δυνατότητες των ακουστικών τους, δίνοντας προς καλή μας τύχη προτεραιότητα στην ακύρωση θορύβου που αυτά προσφέρουν. Έχοντας δοκιμάσει πριν μήνες τα FreeBuds 3 που μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, δεν χάσαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας, τα FreeBuds 3i.

Ας δούμε λοιπόν γιατί οι κάτοχοι android smartphone θα πρέπει να δουν τα συγκεκριμένα ακουστικά με ιδιαίτερη προσοχή. Η συσκευασία των FreeBuds 3i δεν περιέχει κάποια έκπληξη, πέρα από τη θήκη με τα ακουστικά στο εσωτερικό τους και ένα καλώδιο USB-C για τη φόρτισή της. Εξαίρεση ίσως αποτελούν τα 4 διαφορετικά ζευγάρια σιλικόνης (Ear tips) προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό με το οποίο θα ντύσετε τα ακουστικά και θα ταιριάζει απόλυτα στο αυτί σας. Στη δική μας περίπτωση πάντως, το ζευγάρι με το οποίο ερχόντουσαν τα ακουστικά ήταν και το πιο άνετο. 

Η θήκη των νέων FreeBuds έχει παραλληλόγραμμο σχήμα και όχι στρόγγυλο κάτι που δεν κάνει καμία διαφορά. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τη USB-C θύρα για τη φόρτισή της αφού μέσω της θήκης, μπορείτε να φορτίζετε τα ακουστικά έχοντας μεγαλύτερη αυτονομία όταν βρίσκεστε εν κινήση. Δίπλα της υπάρχει ένα πλήκτρο για το συγχρονισμό με android smartphones, όμως δεν θα χρειαστεί να το πατήσετε αν έχετε Huawei ή Honor smartphone αφού η ζεύξη γίνεται πανεύκολα, ένα από τα πλεονεκτήματα να είσαι ο ίδιος κατασκευαστής και στις δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1