Η φετινή μεγάλη κυκλοφορία της Huawei στον χώρο των smartwatches ακούει στο όνομα Huawei Watch GT 4.

Το flagship ρολόι της εταιρείας απολαμβάνει μερικές ανανεώσεις, χωρίς να αλλάζει δραστικά από τους προκατόχους του, τουλάχιστον στα όσα προσφέρει: ένα ευέλικτο smartwatch σε σώμα πολυτελούς, παραδοσιακού ρολογιού. Έχοντας φιλοξενήσει το ρολόι στον καρπό μας για αρκετό διάστημα, παραθέτουμε την άποψή μας για αυτό.

Συνήθως δεν ξεκινάμε έτσι, αλλά πρώτα θα μιλήσουμε για τις παραλλαγές του μοντέλου. Το Huawei Watch GT 4 έρχεται σε επτά εκδόσεις – τέσσερις με την κάσα 46mm και τρεις με την κάσα 41mm. Οι αλλαγές μεταξύ όλων δεν βρίσκονται μόνο στο μέγεθος ή το χρώμα, αλλά και στον σχεδιασμό γενικότερα. Τα μοντέλα 46mm υιοθετούν σχεδιασμό στρογγυλεμένου οκταγώνου, ενώ τα 41mm που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό, είναι ολοστρόγγυλα και πεντακάθαρα από οποιοδήποτε σχεδιαστικό «θόρυβο».

Το μαύρο μοντέλο 46mm έχει λαστιχένιο λουράκι και μαύρη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, το μοντέλο με καφέ δερμάτινο λουράκι (το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα) έχει ανοιχτόχρωμη ασημένια κάσα, το “Green Edition” 46mm έρχεται με πλεκτό πράσινο λουράκι από ανακυκλωμένα υλικά και ασημένια κάσα, ενώ το “Grey Edition” που δοκιμάζουμε εδώ έρχεται με μεταλλικό μπρασελέ και κάθε σημείο του σώματος είναι ασημένιο. Σε κάθε μοντέλο, τα λουράκια είναι αποσπώμενα και μπορούν να αλλαχθούν εύκολα, χωρίς εργαλεία, μέσω ενός ενσωματωμένου πίρου στις άκρες. Πρακτικά, ακόμη κι αν η αρχική έκδοση διαθέτει έναν πιο αθλητικό ή επίσημο χαρακτήρα, αυτό αλλάζει απλώς με ένα νέο λουράκι, κάτι αρκετά πρακτικό.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3