Μη γελιόμαστε, το review των iPhone 8 και iPhone 8 Plus γίνεται στη σκιά του iPhone X, το οποίο μάλιστα η εταιρεία θέλει να το αποκαλούμε όχι «εξ» αλλά “δέκα” και την παρουσίαση του οποίου θα διαβάσετε την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή δεν είναι η μόνη περίεργη απόφαση της Apple φέτος, με τα νέα iPhone που κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά πριν μερικές ημέρες, να μη δημιουργούν τον όλο θόρυβο γύρω από το όνομα τους όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 10 χρόνια. Ο λόγος είναι η κυκλοφορία ενός τρίτου και πολύ καλύτερου σε όλα μοντέλο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και όπως αναμενόταν, η αγορά του καθίσταται δύσκολη εξαιτίας των ελάχιστων αποθεμάτων που έχει διαθέσει η Apple παγκοσμίως.

 

 

Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι ότι φέτος η Apple «πηδάει» μια έκδοση, και ενώ περιμέναμε τα νέα μοντέλα να ονομάζονται 7s και 7s Plus, η εταιρεία πηγαίνει απευθείας στο οκτώ, το νούμερο δηλαδή που χρησιμοποιεί και η Samsung με όλες τις ναυαρχίδες της φέτος.

 

Τι θέση έχουν όμως τα iPhone 8 και 8 Plus στην αγορά ειδικά τώρα που δεν είναι η κορυφαία πρόταση της Apple;

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Apple επιλέγει να μην προχωρήσει σε ολική αλλαγή του σχεδιασμού και στα δύο μοντέλα, όπου στο μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει ίδιος με αυτόν που πρωτογνωρίσαμε το 2014 με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Σε σχέση με το iPhone 7, η αλλαγή είναι μία, η παρουσία γυαλιού στο πίσω μέρος, μια αναγκαία προσθήκη από τη στιγμή που τα νέα iPhone υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/iphone-8-iphone-8-plus-review-r938[/url]']iPhone 8/8 Plus Review