Η τηλεόραση είναι η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει κάθε σπίτι και φυσικά οτιδήποτε προβάλουμε σ’ αυτή φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακά απ’ ότι στην οθόνη του κινητού μας, του tablet ή του υπολογιστή μας.

Αν και πολλές σύγχρονες τηλεοράσεις διαθέτουν πλέον την υποστήριξη του προτύπου Miracast, επιτρέποντας να προβάλλουμε ασύρματα το περιεχόμενο της φορητής μας συσκευής μας στην τηλεόραση, εντούτοις η συντριπτική πλειοψηφία δε διαθέτει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν λύσεις όπως το Wireless Display Adapter της Microsoft, που καλύπτουν αυτό το κενό. Το πόσο καλά το κάνει η συγκεκριμένη πρόταση, μένει να το δούμε.

Το Wireless Display Adapter είναι βασικά η δεύτερη προσπάθεια της Microsoft στους ασύρματους προσαρμογείς μετάδοσης εικόνας. Η τηλεόραση που θα συνδεθεί ο προσαρμογέας θα πρέπει να διαθέτει 2 θύρες, μία HDMI και μία USB θύρα για την τροφοδότηση με ρεύμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι USB θύρες διαθέτουν αρκετές τηλεοράσεις, πολλές φορές κρυμμένες κάτω από μια ένδειξη Service, και οι οποίες όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά με όλες τις αντίστοιχες λύσεις. Η σύνδεση είναι φυσικά πανεύκολη, ενώ στην περίπτωση που η απόσταση μεταξύ των δύο θυρών είναι μεγαλύτερη από το μάκρος του καλωδίου, στο πακέτο υπάρχει και μια μικρή επέκταση.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/microsoft-wireless-adapter-20-review-r874[/url]']Microsoft Wireless Adapter 2.0 Review