Η NiteCore, είναι κινεζικής προέλευσης και ιδρύθηκε το 2007. Η εταιρία, είναι γνωστή για την κατασκευή καλής ποιότητας φακών και λοιπών συσκευών φωτισμού.

Ανήκει στην εταιρία Sysmax, η οποία ξεκινώντας από DIY συσκευές φωτισμού, κατέχει τρία επιπλέον χρόνια ιστορίας στην κατασκευή επαγγελματικών φακών. Θεμελιώδης στόχος της NiteCore, είναι η μηχανολογική τελειότητα, η δημιουργικότητα και η πρακτικότητα των προϊόντων της.

 

Για κάθε χρήστη, επαγγελματία ή μη, υπάρχουν διαφορετικών ειδών απαιτήσεις, που όμως λίγο πολύ, πηγάζουν από τις ίδιες ανάγκες. Η ισχυρή δέσμη, η ακρίβεια στον έλεγχο της ακτίνας φωτός, η ευκολία στη χρήση και η εγγύηση του προϊόντος, είναι σίγουρα από τους κοινούς παρονομαστές, ανάμεσα σε επαγγελματίες και καθημερινούς χρήστες. Η πρόοδος στη LED τεχνολογία και την αποδοτικότητα των μπαταριών, έχουν οδηγήσει από κοινού, σε φακούς μικρότερους, ελαφρύτερους και πιο φωτεινούς συγκριτικά με πριν από μερικά χρόνια.

 

 

Τα 4 πολύ ισχυρά LED CREE XP-L, τα οποία θα εξετάσουμε στο παρακάτω άρθρο. Για για πρώτη φορά, θα δούμε έναν δυνατό επαναφορτιζόμενο φακό, που φέρει μία νέα τεχνολογία , την SC5, με 4 πολύ ισχυρά LED CREE XP-L, συνολικής ισχύος 3500 Lumens (124.000 κεριά) και με δέσμη έως 704 μέτρα(m).

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/nitecore-tm26gt-tiny-monster-flashlight-review-r903[/url]']Nitecore TM26GT Tiny Monster flashlight Review