Ένα από τα πλέον χρήσιμα καθημερινά εργαλεία για πολλούς είναι κάποιο VPN, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη: από την απόκρυψη των στοιχείων του χρήστη κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο έως την πρόσβαση σε περιεχόμενο «μασκαρεύοντάς» την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται.

Από τα πιο δημοφιλή VPN παγκοσμίως, το NordVPN προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο δυνατοτήτων που έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τόσο τον μέσο χρήστη όσο και τον power user που αναζητά ευελιξία και επιλογές.

Η αγορά των VPN δεν είναι μικρή ωστόσο, και υπάρχουν αρκετές προτάσεις οπότε παρακάτω θα δούμε τι ακριβώς προσφέρει το NordVPN, αν και πώς ξεχωρίζει στον τομέα του, και εν τέλει, αν αξίζει κανείς να γίνει συνδρομητής για να αξιοποιήσει όσα έχει να προσφέρει.

Ξεκινώντας από τα βασικά, το NordVPN χρησιμοποιεί πάνω από 5200 servers σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, ώστε ο χρήστης να συνδεθεί στη χώρα που επιθυμεί είτε για να ελαχιστοποιήσει την απώλεια ταχύτητας είτε για να «μασκαρευτεί» η πραγματική του τοποθεσία και να εμφανίζεται ως η χώρα επιλογής του.

image.jpeg.a2f8a9929fe35bbd90a68b7e5f4dcdc3.jpeg

Μια από τις διαδεδομένες χρήσεις των VPNs είναι για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε περιεχόμενο άλλων χωρών μέσω υπηρεσιών streaming – για παράδειγμα, ο κατάλογος του Netflix ή του Crunchyroll για τις ΗΠΑ είναι πολύ διαφορετικός συγκριτικά με τον επίσημο ελληνικό, ενώ κάποιες υπηρεσίες δεν διατίθενται καν στη χώρα μας. Εδώ έρχεται το SmartPlay Technology που συνδυάζει SmartDNS και VPN σε ένα, με την ασφάλεια και την ευκολία των δύο σε ένα πακέτο και κυρίως, δεν ταλαιπωρεί τον χρήστη σε κανένα κομμάτι της διαδικασίας.

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση

 

  • Thanks 2