Η Samsung εισέρχεται ξανά στην αγορά των projectors με μια ενδιαφέρουσα πρόταση: τον Samsung The Freestyle.

Όπως ίσως μαρτυρά το όνομά του, ο Freestyle είναι ευέλικτος και δεν έρχεται αντιμέτωπος με τυπικούς περιορισμούς ενός προτζέκτορα, κυρίως όσον αφορά στην τοποθέτηση. Επίσης, υποστηρίζει πολλαπλές τεχνολογίες που διευκολύνουν το χρήστη σε διάφορα επίπεδα, υποσχόμενο παράλληλα ποιοτική εικόνα και ήχο. Κατά πόσο καταφέρνει να εντυπωσιάσει το «στοίχημα» Samsung;

Κοιτώντας το Freestyle, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς με μια ματιά πως πρόκειται για προτζέκτορα. Έχει κυλινδρικό σχήμα και μικρό μέγεθος, με διαστάσεις 104.2x172.8mm σε πλάτος/ύψος και 95.2mm διάμετρο. Το βάρος του βρίσκεται περίπου στα 800 γραμμάρια, ενώ από τη συσκευασία έρχεται με μια βάση που του επιτρέπει να στέκεται σε διάφορες κλίσεις οπουδήποτε: είτε να κρεμαστεί από το ταβάνι σαν σποτάκι είτε να καθίσει σε μια επίπεδη επιφάνεια. Μεγάλο μέρος του Freestyle είναι η ελευθερία που προσφέρει, αφού μπορεί να στερεωθεί πρακτικά οπουδήποτε και να πάρει την κατάλληλη κλίση για να προβάλλει την εικόνα όπου χρειάζεται.

Στο σώμα του βρίσκεται ένα ηχείο που προσφέρει ήχο με κάλυψη 360 μοιρών, εξαλείφοντας την ανάγκη για εξωτερικά ηχεία, παρόλα αυτά υποστηρίζοντάς τα μέσω ασύρματης σύνδεσης όπως θα δούμε παρακάτω. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένα μικρόφωνα για να δέχεται φωνητικές εντολές ή να λειτουργεί ως ασύρματο ηχείο handsfree, από όπου κάποιος ακούει και μιλάει μαζί.

Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση