Τα pdf δεν αποτελούν απλώς έναν από τους δημοφιλέστερους τύπους αρχείων αλλά και έναν με τον οποίο οι περισσότεροι χρήστες έρχονται σε επαφή σε καθημερινή βάση.

Εν αντιθέσει όμως με άλλα αρχεία όπως π.χ. έγγραφα (doc) και spreadsheets (xls), τα pdf ήταν ανέκαθεν “διαβόητα” για τις δυσκολίες που παρουσίαζαν στην επεξεργασία τους.

Το τελευταίο δεν προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστούμε πως το pdf αναπτύχθηκε από την Adobe στις αρχές της δεκαετίας του 90. Παρ’ ότι λοιπόν η τελευταία προσέφερε δωρεάν στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής των αρχείων αυτών μέσω του Acrobat Reader, για την επεξεργασία τους χρειαζόταν το Acrobat Pro το οποίο στοίχιζε μια περιουσία. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι κατέφευγαν σε λύσεις τρίτων εταιρειών οι οποίες όμως αν και φθηνότερες, είτε ήταν φτωχές σε λειτουργίες, είτε αρκετά δύσχρηστες.

Αυτό το τελευταίο έρχεται να διορθώσει το PDFelement 6, η τελευταία έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας αρχείων pdf της Wondershare. Με “όπλα” το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη του και την προσιτή του τιμή, έρχεται να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία του, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στην αγορά.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Thanks 1