Από χθες, το NeoGAF, ίσως το δημοφιλέστερο forum στο Internet με κεντρικό του θέμα το gaming, δεν είναι διαθέσιμο εμφανίζοντας μήνυμα στο οποίο αναφέρει ότι έχει απενεργοποιηθεί εξαιτίας τεχνικών εργασιών.

Όμως o πραγματικός λόγος φαίνεται ότι είναι η καταγγελία γυναίκας κατά του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Tyler Malka για σεξουαλική κακομεταχείριση το 2015. Σε μήνυμά της στο Facebook η ανώνυμη γυναίκα, για την οποία η ιστοσελίδα Kotaku αναφέρει ότι είναι σκηνοθέτης που συνεργάστηκε μαζί με τον Malka, αναφέρει ότι την ακολούθησε γυμνή σε ένα ντους ενάντια στις επιθυμίες της όσο οι δύο τους ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη. Αν και αρχικά δεν υπήρξε αναφορά στο όνομα του δημιουργού του NeoGAF, ακολούθησε ένα νέο μήνυμα στο NeoGAF με το ψευδώνυμο "Google Evilore" και το οποίο φέρεται να ανήκει στην ίδια γυναίκα όπου γίνεται αναφορά για το συμβάν.

 

Όπως αναφέρει το Kotaku, από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του γεγονότος, οι μισοί moderators του NeoGAF εγκατέλειψαν την ιστοσελίδα ενώ ένας αριθμός χρηστών έχουν γράψει μηνύματα χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και με την ελπίδα ότι θα αποκλειστούν.

 

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tyler Malka κατηγορείται για παρόμοια υπόθεση αφού σε μήνυμά του το 2012, o ίδιος ανέφερε ότι προχώρησε σε άσεμνες πράξεις σε γυναίκα που του ζήτησε να την κεράσει ένα ποτό σε ένα μπαρ, έτσι ώστε «να της δείξει ότι κανείς δε μπορεί να τον εκμεταλλευτεί». Σε νέο του μήνυμα ο Malka υπερασπίστηκε τις πράξεις του όμως το νέο συμβάν φαίνεται ότι αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για αρκετούς χρήστες.

 

Link.png Site: TheVerge