Με πρόσκληση που λάβαμε πριν λίγο, επιβεβαιώνεται και επίσημα η έλευση της υπηρεσίας Spotify και στην Ελλάδα, περισσότερες πληροφορίες για την οποία θα μάθουμε την επόμενη Τρίτη.

Όπως ανέφεραν και παλαιότερες φήμες, το Spotify έρχεται στη χώρα μας από τη Cosmote μετά τη συνεργασία των δύο εταιρειών που θα πρέπει να θεωρηθεί απάντηση στην αντίστοιχη κίνηση της Vodafone με την υπηρεσία Napster.

 

Το Spotify θεωρείται η δημοφιλέστερη υπηρεσία μουσικής πλατφόρμας στον κόσμο, παρέχοντας εκατομμύρια τραγούδια προς streaming, μέσα από μια μεγάλη γκάμα συσκευών που υποστηρίζει καθώς επίσης και από διαφορετικές πλατφόρμες. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν οι δύο εταιρείες στη χώρα μας και τι προσφορά θα ισχύσουν για συνδρομητές της Cosmote, το Spotify παρέχει παγκόσμια τρία συνδρομητικά πακέτα, ένα από τα οποία διατίθεται δωρεάν με τη συνοδεία διαφημίσεων.

 

Ένα δεύτερο επιτρέπει την ακρόαση μουσικής από το dekstop και το φορητό υπολογιστή χωρίς διαφημίσεις με κόστος $5 το μήνα ενώ το τρίτο πακέτο έχει κόστος $10 και υποστηρίζει επιπλέον τα smartphones καθώς και τη δυνατότητα να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια offline χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet.

 

Η επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου όπου και θα μάθουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και φυσικά τις τιμές.

 

Link.png Site: http://www.spotify.com[/url]']Spotify