Από την ιστοσελίδα στο Facebook του ελληνικού τμήματος της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, μαθαίνουμε ότι σύντομα η μουσική πλατφόρμα του Spotify θα κάνει την εμφάνιση της και στην Ελλάδα.

Αν και περισσότερες πληροφορίες δε γίνονται γνωστές, τον περασμένο Ιούλιο μια άλλη γνωστή μουσική πλατφόρμα, το Napster, ξεκίνησε τη λειτουργία της στη χώρα μας μετά από συνεργασία στην οποία προχώρησε με το δίκτυο της Vodafone.

 

Το Spotify αποτελεί τη δημοφιλέστερη υπηρεσία μουσικής πλατφόρμας παρέχοντας εκατομμύρια τραγούδια προς streaming από διαφορετικές συσκευές και διαφορετικές πλατφόρμες. Στις δυνατότητες του περιλαμβάνεται η δημιουργία λίστας των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς και η ακρόαση «ραδιοφωνικών σταθμών» που δημιουργούνται από τυχαία τραγούδια που ανήκουν όμως στην ίδια κατηγορία μουσικής.

 

Τον Αύγουστο του 2012 το περιοδικό Time ανέφερε ότι η υπηρεσία διέθετε ήδη 4 εκατομμύρια συνδρομητές με ένα μεγάλο ποσοστό να προέρχεται από την Ευρώπη. Τον περασμένο Απρίλιο το Spotify έκανε ντεμπούτο στο Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Εσθονία Μεξικό, Ισλανδία, Λετονία και Λιθουανία.

 

Link.png Site: https://www.facebook.com/panikrecords/posts/634143149943965[/url]']Panik Records