Πέρα από απλές συσκευές επικοινωνίας, τα smartphones έχουν επεκτείνει τις δυνατότητές τους ώστε να χρησιμοποιούνται σήμερα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: από βιβλία και τουριστικούς οδηγούς έως συσκευές διεξαγωγής χρηματικών συναλλαγών ή ακόμη και παρακολούθησης της ίδιας μας της υγείας. Τα κινητά μπορούν πλέον να συνδεθούν με το αυτοκίνητο, το σπίτι και κάθε είδους διαφορετικές συσκευές για να μας προσφέρουν μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.

 

Το συνέδριο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, το μεγαλύτερο παγκοσμίως στο είδος του, αναλαμβάνει και φέτος να αποτυπώσει την τρέχουσα κατάσταση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και να προσφέρει μια ματιά στις νέες δυνατότητες που ανοίγονται για το άμεσο μέλλον.

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το insomnia βρίσκεται και φέτος στην Ισπανία για να καταγράψει όλες τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που θα προκύψουν από τις παρουσιάσεις των κορυφαίων εταιρειών του χώρου.

 

mwc2012front.jpg

 

P1010659.JPG P1010666.JPG P1010668.JPG P1010665.JPG

Αρκετές εταιρείες έχουν ανακοινώσει μερικές από τις συσκευές που θα παρουσιάσουν στην έκθεση, ενώ άλλες δημοσίευσαν σύντομα βίντεο με τα οποία μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τί μας επιφυλάσσουν. Προλάβαμε ήδη να δούμε την LG να ανακοινώνει το Optimus Vu και το πρώτο τετραπύρηνο smartphone, ενώ λύσεις σε τέσσερις πυρήνες αναμένεται να παρουσιάσουν και οι HTC, Huawei, ZTE και Samsung. H Nokia υπόσχεται να μας φέρει την καλύτερη κάμερα που είδαμε ποτέ σε κινητό τηλέφωνο ενώ η Asus αναμένεται να παρουσιάσει tablet με διπλάσια ανάλυση από τις υπάρχουσες.

 

Η έκθεση MWC 2012 ανοίγει επίσημα τις πύλες της στο κοινό τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, ήδη όμως από αύριο αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις από HTC, Sony και Huawei σε εκτός έκθεσης παρουσιάσεις στις οποίες, φυσικά, το insomnia θα είναι παρόν.

 

Όλα τα νέα της έκθεσης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην σελίδα MWC2012 που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και μέσα από την ενότητα "Γεγονότα" στις εφαρμογές του insomnia για iPhone, iPad και Android.

 

Μείνετε συντονισμένοι...

 

Link.png Site: insomnia.gr @ MWC 2012

 

Η κάλυψη της φετινής έκθεσης είναι μια ευγενική χορηγία του ηλεκτρονικού καταστήματος ElectroWorld