Κεντρικό ρόλο στο φούρνο παίζει η λειτουργία PizzaExpert της AEG, η οποία θερμαίνει έναν δίσκο από χυτοσίδηρο στους 340°C. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πέτρινες βάσεις, ο δίσκος προσφέρει γρήγορο ψήσιμο ενώ χρειάζεται μόλις 150 δευτερόλεπτα για να επανέλθει στη σωστή θερμοκρασία πριν από την επόμενη πίτσα. Ένα ειδικό φτυάρι πίτσας και ο δίσκος θα πωλούνται ξεχωριστά ως αξεσουάρ.
Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο νέο φούρνο AEG 7000 MealAssist, με τη μαζική παραγωγή να προγραμματίζεται για τις αρχές του 2026. Για την υποστήριξη των οικιακών μαγείρων, ο φούρνος περιλαμβάνει έναν ψηφιακό βοηθό μέσω της εφαρμογής AEG και μια οθόνη EXCite Touch TFT, καθοδηγώντας τους χρήστες στην προετοιμασία της ζύμης, το χρονοδιάγραμμα και το μαγείρεμα. Η τεχνολογία έχει επίσης την έγκριση της Scuola Italiana Pizzaioli, μιας από τις κορυφαίες παγκόσμιες αρχές στην παρασκευή πίτσας.
Η καινοτομία έχει κερδίσει ακόμη και τον Ιταλό Biagio Capasso, Διευθύνοντα Σύμβουλο της The Good Guys, ο οποίος χαρακτήρισε τις πίτσες που ψήθηκαν στο φούρνο ως "πολύ καλές", μια σημαντική επιδοκιμασία από έναν Ιταλό ειδικό.
"Η λειτουργία PizzaExpert διαθέτει έναν ψηφιακό βοηθό εντός της εφαρμογής που βοηθά τους καταναλωτές να προετοιμάσουν τέλειες αφράτες και τραγανές πίτσες", ανέφερε η AEG σε ανακοίνωσή της. "Καθοδηγεί τους χρήστες για τέλεια ζύμη και άψογο χρονισμό, και η οθόνη EXCite Touch TFT στο φούρνο παρέχει καθοδήγηση βήμα προς βήμα."
Όπως ενημερωθήκαμε από την AEG, η πίτσα κατατάσσεται ως το τέταρτο πιο συχνά μαγειρεμένο φαγητό σε ένα φούρνο στη Γερμανία, ενώ η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο περιορισμένος χρόνος και οι περιορισμοί των συσκευών έχουν εμποδίσει την περαιτέρω υιοθέτηση της σπιτικής πίτσας ως ένα πιο δημοφιλές σπιτικό φαγητό, κάτι που η λειτουργία PizzaExpert στοχεύει να λύσει.
Επιπλέον, η AEG τόνισε τη δυναμική της στην ευρωπαϊκή αγορά, υποστηρίζοντας ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα εντοιχισμένων κουζινών από τις αρχές του 2024.
-
8
-
2
ΣΧΟΛΙΑ (18)
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημοσίευση ως Επισκέπτης
· Αποσύνδεση