Ένα από τα πιο παράξενα gadgets που συναντήσαμε στους διαδρόμους της IFA 2023, είναι το Trio Max

Έχοντας χρηματοδοτηθεί σε μόλις 60 λεπτά από τη στιγμή που το project δημοσιεύτηκε στο Kickstarter, το Trio Max προσθέτει δύο ακόμα οθόνες στο laptop σας (αριστερά και δεξιά), με την επιφάνεια εργασίας σας να γίνεται πολύ μεγαλύτερη. Φυσικά κάτι τέτοιο απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών που θέλουν να εργάζονται με πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σ’ αυτές συνεχώς, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητά τους όπως συμβαίνει με μια μεγάλη οθόνη γραφείου. 

image.jpeg.af46883a9402fb81889be7884fe46591.jpeg

Όπως διαπιστώσαμε, ο όλος συρόμενος μηχανισμός που εμφανίζει και “εξαφανίζει” τις πρόσθετες οθόνες δουλεύει σχετικά καλά αν και όχι τέλεια αφού δεν είναι τόσο άνετος. Όταν ο χρήστης επιθυμεί να διπλώσει τις οθόνες, αυτές τοποθετούνται η μία πίσω από την άλλη και “εξαφανίζονται” ενώ στην πλήρη ανοιχτή τους θέση, τοποθετούνται αριστερά και δεξιά της κεντρικής οθόνης του φορητού υπολογιστή.

Η έκδοση που είδαμε εμείς περιλαμβάνει δύο οθόνες των 13,3”, τεχνολογίας IPS και με 1080p ανάλυση ενώ διαθέσιμη είναι και έκδοση με οθόνες 14,1”. Το Trio Max είναι συμβατό με Windows laptops και MacBook, και συνδέεται μέσω μιας θύρας USB-C απ’ όπου γίνεται και η τροφοδοσία τους, κάτι που αναμενόμενα θα έχει αντίκτυπο και στην αυτονομία του υπολογιστή. Εκτός από laptops, είναι ακόμα συμβατό και με άλλα συστήματα όπως Nintendo Switch και Samsung smartphones που υποστηρίζουν τη λειτουργία DeX. Το κόστος του Trio Max κυμαίνεται στα $360 περίπου και είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

  • Like 3