Η τηλεοπτική σειρά σταθμός, τα X-Files, επιστρέφουν στην τηλεόραση, 13 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου από τα συνολικά 202 που προβλήθηκαν από το 1993 έως το 2002.

Η επιστροφή των X-Files θα γίνει υπό τη μορφή μίνι τηλεοπτικής σεζόν έξι επεισοδίων, στα οποία επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους ο David Duchvny και η Gillian Anderson οι οποίοι θα υποδυθούν ξανά τους πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully. Ο στόχος για τους δύο πράκτορες παραμένει ίδιος, η έρευνα ανεξήγητων υποθέσεων στις οποίες περιλαμβάνονται παραφυσικά φαινόμενα αλλά και ...εξωγήινοι.

 

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, επιστρέφει και ο Chris Carter, ο δημιουργός της σειράς ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει ότι «απλά υπήρξε ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών. Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έγινε πιο περίεργος, μια τέλεια δηλαδή στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες».

 

Πίσω από την παραγωγή των νέων επεισοδίων βρίσκεται η 20th Century Fox, με τα γυρίσματα να ξεκινάνε αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα προβληθούν. Τα X-Files αποτέλεσαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μέρος της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 90, αποκτώντας φανατικό κοινό σε πολλές χώρες, κάτι που λίγες τηλεοπτικές σειρές μπορούν να επικαλεστούν.

 

 

Εκτός από την τηλεοπτική σειρά, τα X-Files είχαν παρουσία και στον κινηματογράφο με δύο ταινίες, το 1998 με τίτλο The X-Files - Fight the Future, και το 2008 με την ταινία The X Files: I Want to Believe.

 

Link.png Site: TheWrap