Την επιτυχία με τη διασκευή της σειράς “The Office” του BBC ελπίζει πως θα επαναλάβει το NBC, επαναλαμβάνοντας την ίδια συνταγή με το “ The IT Crowd” του επίσης βρετανικού Channel 4.

Σύμφωνα με το Variety, τη συγγραφή του σεναρίου και την παραγωγή θα αναλάβει ο Graham Lineham, δημιουργός και της αυθεντικής σειράς.

 

Όπως και στην αυθεντική εκδοχή της, θέμα της sitcom θα είναι οι υπάλληλοι στο τμήμα ΙΤ μίας μεγάλης επιχείρησης. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε και ο Lineham μέσω του Twitter, δεν θα είναι κλώνος της βρετανικής σειράς.

 

Η sitcom προβαλλόταν στο Channel 4 απο το 2006 έως το 2010, ενώ ένα επετειακό επεισόδιο προβλήθηκε το 2013. Πρωταγωνιστές ήταν οι Chris O'Dowd, Richard Ayoade και Katherine Parkinson, οι οποίοι υποδύονταν “τυπικούς nerd”, κοινωνικά αδέξιους, “παραπεταμένους” σε ένα υπόγειο και ξεχασμένους από τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Για να λύσουν τα τεχνικά τους προβλήματα, πολλές φορές επιστράτευαν ηχογραφημένα σχόλια, όπως “δοκίμασες να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις;”.

 

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα του NBC να διασκευάσει τη σειρά. Έχουν προηγηθεί δύο πιλοτικές παραγωγές το 2007 και το 2014, στην πρώτη μάλιστα από τις οποίες πρωταγωνιστούσαν οι Joel McHale και Jessica St. Clair, χωρίς ωστόσο και τις δύο φορές να υπάρξει συνέχεια. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για τους τωρινούς πρωταγωνιστές.

 

Link.png Site: Engadget