Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ένα λάθος έκανα.. Δεν σκότωσα κανέναν :-P Προφανως και δεν σκοτωσες καποιον, αλλα αφου θελεις, να το αναλυσουμε: Σου εχω ηδη δωσει ενα ποντο προειδοποιησης για αυτο ακριβως το λαθος που εκανες παλι, ενω ηδη εχεις αλλους 3 ποντους απο αλλους moderators, για αντιστοιχα επαναλαμβανομενα λαθη. Μ'αλλα λογια, δειχνεις με τη συμπεριφορα σου πως δεν εχεις σκοπο/δεν θελεις να συμμορφωθεις. Οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να σε παραξενευει η αντιμετωπιση μου. /τελος offtopic, για οποιαδηποτε διευκρινιση/απορια ειμαι στη διαθεση σου, μεσω πμ.
Razor_7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σου εχω ηδη δωσει ενα ποντο προειδοποιησης για αυτο ακριβως το λαθος που εκανες παλι, ενω ηδη εχεις αλλους 3 ποντους απο αλλους moderators, για αντιστοιχα επαναλαμβανομενα λαθη. στους πόσους πόντους καίγεσαι btw?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 στους πόσους πόντους καίγεσαι btw? http://www.insomnia.gr/topic/525485-ποντοι-απο-παρατηρηση/
dusty Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω αυτή τη κεραία, για wifi πρέπει να ειναι. Δουλεύει με συγκεκριμένο hardware ή με όλες τις μητρικες;
panangel Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δουλεύει κανονικά παντού, αρκεί να ταιριάζει το βίσμα (RP-SMA), που είναι και το πιο συνηθισμένο.
iPnos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον vste για το Dual Strike. Μόλις το testαρα και λειτουργεί άψογα και σε Windows 7 με χρήση Xpadder και αυτού του προφίλ. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Voucher για 15% off απο το ηλεκτρονικο καταστημα της Adidas (Αγγλια). Ισχυει για τις επομενες 7 μερες. Τονιζω πως ΔΕΝ στελνουν στην Ελλαδα. Οποιος ενδιαφερεται post εδω και πμ στη συνεχεια.
panangel Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εχω αυτή τη κεραία, για wifi πρέπει να ειναι. Δουλεύει με συγκεκριμένο hardware ή με όλες τις μητρικες; Ευχαριστώ πολύ για την κεραία!!!
HamerZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ακυρω, εφυγε Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από HamerZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις