Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω:

9. 2 κάρτες δικτύου

12. 2 case coolers των 8cm

Ποσταρετε εδώ και ύστερα συνεννόηση με ΠΜ. Παραλαβή από Κορωπί και δευτερευόντως από Αγ. Παρασκευή σε ορισμένες ώρες κατόπιν συνεννόησης. Όποιος χρειάζεται κάποια παραπάνω πληροφορία ή φωτογραφίες, ΠΜ. Τα πράγματα θα είναι διαθέσιμα για μια εβδομάδα, ό,τι μείνει φεύγει στην ανακύκλωση.

Με ενδιαφέρει 1 κάρτα δικτύου και κάποιο από τα fans αν έχουν μείνει.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνονται 3 προσκλήσεις για iptorrents. Οι 3 πρώτοι που θα στείλουν θα πάρουν τις προσκλήσεις.

εφυγαν ολες

Επεξ/σία από king2009
Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο azografos και μάλιστα διπλά αφού πέρα από την προσφορά του έτρεξε και στα ελτα για να με εξυπηρετήσει!!

Φίλε μου χίλια ευχαριστώ και να σαι πάντα καλά!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δίνονται 3 προσκλήσεις για iptorrents. Οι 3 πρώτοι που θα στείλουν θα πάρουν τις προσκλήσεις.

εφυγαν ολες

θα με ενδιεφερε και μενα μια εαν εχει μεινει

Δημοσ.

θα με ενδιεφερε και μενα μια εαν εχει μεινει

Εχουν φυγει ολες φιλε.Τον επομενο μηνα μολις παρω παλι 3 θα σε στειλω τη μια.

Δημοσ.

Κάνουμε και προπαραγγελία; Βάλε κι εμένα μέσα! χαχα (πλάκα κάνω....αλλά ποτέ δε ξέρεις! :-))

Εχουν φυγει ολες φιλε.Τον επομενο μηνα μολις παρω παλι 3 θα σε στειλω τη μια.

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζω και εγω δυο για να εξυπηρετησω τα παδια. Στειλτε μου τα μαιλ σας. Προσοχη αν σας εχουν κανει ban παλιοτερα απο τον server καντε ενα καινουργιο mail και στειλτε μου αυτο, γιατι αλλιως με το παλιο mail δεν θα σας βαλει

darkshadow254 

thodoris1985

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζω και εγω δυο για να εξυπηρετησω τα παδια. Στειλτε μου τα μαιλ σας. Προσοχη αν σας εχουν κανει ban παλιοτερα απο τον server καντε ενα καινουργιο mail και στειλτε μου αυτο, γιατι αλλιως με το παλιο mail δεν θα σας βαλει darkshadow254  thodoris1985

σου στέλνω έστειλα.

Thanks

Επεξ/σία από thodoris1985
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...