tigergreg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 καλα πιο χρονοντουλαπο ανοιξες? Μου ηρθαν κατα λαθος με τον χρονομεταφορεα.... ΥΓ.Η πλακα ειναι οτι μερικοι τα πουλανε στις αγγελιες 2-5 ευρω.... 3
DIGITHEOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Χαριζεται το Nokia 2220s https://www.gsmarena.com/nokia_2220_slide-3005.php για ανταλακτικα (το βρηκα μεσα στην θαλασσα,δεν λειτουργει) , μονο ατομα απο πατρα ,δεν υπαρχει χρονος για αποστολες....
aris1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. 1
polog40 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλημέρα! Με ενδιαφέρουν, στέλνω pm.
kathytherion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλησπέρα, υπάρχει κανένα dvd recorder εξωτερικό; Αν ναι, μ ενδιαφέρει γιατι ψάχνω...
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Καλημερα με ενδιαφερουν ποντικια πληκτρολογια λογικα ειμαστε κοντα μενω Περιστερι.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 To funyaki δωθηκε Ευχαριστω πολυ για το funyaki!!Nα σαι καλα..
CrazyTown Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαριζεται το Nokia 2220s https://www.gsmarena.com/nokia_2220_slide-3005.php για ανταλακτικα (το βρηκα μεσα στην θαλασσα,δεν λειτουργει) , μονο ατομα απο πατρα ,δεν υπαρχει χρονος για αποστολες....Ηταν βαμενο μπλε; 3
GP7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Να αναφέρω πως οι κάρτες γραφικών δόθηκαν χθες στον μέλος: darkshadow254 1
aris1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα dvd recorder εξωτερικό; Αν ναι, μ ενδιαφέρει γιατι ψάχνω... Oχι δυστυχώς κανονικα ειναι (εσωτερικα) Καλημερα με ενδιαφερουν ποντικια πληκτρολογια λογικα ειμαστε κοντα μενω Περιστερι. Δικα σου τα υπολοιπα στον Polog40.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Oχι δυστυχώς κανονικα ειναι (εσωτερικα) Δικα σου τα υπολοιπα στον Polog40. Ακυρο τα ποντικια πληκτρολογιο απο μενα λογω προβληματος ευχαριστω παντως.
teledomenet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χαρίζονται τα της φωτογραφίας Κάποια δουλεύουν κάποια όχι. Η λάμπα usb δουλεύει, η μπαταρία Sony είναι αχρησιμοποίητη αγοράστηκε λάθος Πληκτρολόγιο ποντίκι νομίζω ναι (ασύρματα) Της MS ανάβει αλλά δεν κουνάει ο δείκτης Σκληροί κάποιοι δουλεύουν. Ο 1 ΤΒ όχι αλλά μπορεί να πάρει την πλακέτα κάποιος για ανταλλακτικά. Αντιγραφικά με IDE δουλεύουν αν θυμάμαι καλά. Αυτά. Αθήνα Δυτική Αττική δεν μπλέκω με αποστολές δεν έχω χρόνο. Ευχαριστώ. Με ενδιαφερει το ποντικι της microsoft, εχεις πμ.
teledomenet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ το μελος aris1986 για το ποντικι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις