paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ωραια . Πεστε εσεις ,πεστε εσεις (να χαιρομαι εγω ) Εμ_Ζεντ ευχαριστω για την ανιδιοτελη προσφορα αλλα δεν την λεω γιατι βλεπω να ανοιγει τοπικ στο οποιο θα μαζευονται υπογραφες για ισοβια απομακρυνση μου απο το φορουμ του κινηματογραφου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ΥΓ. Περιμένω με αγωνία την λίστα του paredwse Ωχ' date=' θα πέσει πολύ δούλεμα, το ψυλλιάζομαι... Παραδειγματιζόμενος από τον [b']dim_b[/b], πήγα στο imdb.com και τσέκαρα τις 250 top ταινίες για να δω που βρίσκομαι. Ομολογώ ότι είμαι χάλια. Έχουμε και λέμε: - Citade de Deus (Η πόλη του θεού) << το έχω όμως σε DVD - Lawrence of Arabia - Paths of Glory (Kubrick ρε γαμώτο, ξεφτίλα!) - The Third Man (άλλη μεγάλη ξεφτίλα) - Das Boot - All About Eve - Requiem for a Dream <<< κι αυτό το έχω σε DVD - The Pianist (τώρα που το σκέφτομαι, δεν πεθαίνω και ιδιαίτερα) - The Manchurian Candidate (ξεφτίλα, έχω δει το remake και δεν έχω δει αυτό) - On The Waterfront <<< κι αυτό σε DVD - Το Jaws συνειδητά δεν το βλέπω, δυσφημεί τους αγαπημένους μου καρχαρίες. - High Noon (υπέρτατη ξεφτίλα για φίλο των γουέστερν) - Yojimbo (φτου, φτου, μην με δει στο δρόμο ο KaizerSoze) - Donnie Darko - Hero <<< κι αυτό σε DVD - Butch Kassidy and the Sundance Kid (άλλη ξεφτίλα) - Θωρηκτό Ποτέμκιν (δεν το συζητάω, αφήστε το καλύτερα) - La grande illusion (είναι στα σχέδια αγοράς DVD από την Criterion) - Sideways (το'χω στον σκληρό μου δίσκο, κάποια στιγμή θα το δω) - The African Queen - The Killing (κι άλλος Kubrick, πωπω που ξεπέσαμε) - The Grapes of Wrath - The Hustler (αν το βρω, θα το δω - δεν το'χω βρει) - 8 1/2 - Hable con ella - Rio Bravo (άλλο μεγάλο γουέστερν!) - Barry Lyndon <<< κι αυτό σε DVD, τι θα γίνει επιτέλους, πρέπει να το δω - Who's Afraid of Virginia Wolf? (το'χω δει στο Θέατρο Τέχνης) Θα με πιάσουν τα κλάμματα, ντρέπομαι πολύ... Τέλος, να πω για τους φίλους που δεν έχουν δει τα Matrix 2 και 3 ότι σας ζηλεύω, μακάρι να μην τα είχα δει κι εγώ (τουλάχιστον δεν πλήρωσα για να τα δω... ). Αυτά τα ολίγα (ελπίζω ολίγα, ρεζίλι έγινα). ΥΓ: @ Akujin: Λιγοστά ban; Αααα, δεν κάνεις για moderator, λάθος, γράψε λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Akujin προσανατολισμός: Η ταινία είναι παραγωγής Χολυγουντ. Χαρακτηριστικός είναι ο σεναριογράφος της ταινίας. Έγινε διάσημος περίπου το 1998 κ κάθε ταινία που γυρίζεται βασισμένη σε σενάριό του, είναι αρκετά καλή. Νομίζω ότι αν τον αποκαλύψω θα το βρεις πολύ εύκολα (εκτός βέβαια αν δεν έχεις δει την ταινία). Τα σενάρια του έχουν πάντα περίεργο περιεχόμενο (fucked up things) και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Είναι πρωτότυπα. Άντε αν δεν το βρεις θα το αποκαλύψω γιατί δεν μπορώ να βρω τρόπο να σου δώσω στοιχεία χωρίς να το καρφώσω εντελώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ενταξει, Ο paredwse μαλλον παραμενει στο ποστο του αλλα ο dim_b τελειωνει απο mod με συνοπτικες διαδικασιες μετα τη λιστα του και ειδικα τα Psycho και Alien, Aliens. Για τις προπολεμικες δεν λεω τιποτα γιατι κι εγω θα φαω μπαν (Kasablanca, Gone with the Wind, Citizen Kane, From here to Eternity, 7 samurai...). Στοχος μεχρι να κλεισουν 100 χρονια να τις εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Τι λέτε ρε; Αφού τη γλύτωσα με το Mulholland Drive, δε με κουνάει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Members Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω δει ακόμα καμία ταινία του Γκουσγκούνη... Και για να σοβαρευτώ, δεν έχω δει ακόμα: - καμία ταινία του Κουροσάβα - καμία ταινία του Ταρκόφσκι ...και σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμη! Το δύσκολο πάντως δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, να πεις ποιές "σημαντικές" ταινίες δεν έχεις δει αλλά ποιές είδες και δεν σου άρεσαν ή τις βαρέθηκες. Εκεί σε θέλω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Aισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα, αφού πάντα τοχα βάρος στην κινηματογραφόφιλη συνείδησή μου που δεν έχω δει μερικές μεγάλες ταινίες, αλλά αποτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος.. και χαίρομαι, αφού συνειδητοποιώ οτι το να είσαι σινεφίλ, δεν σημαίνει απαραίτητα να παρακολουθείς ταινίες που η διάρκειά τους ξεπερνάει τα 140 λεπτά, να είναι οπωςδήποτε ασπρόμαυρες και οι δημιουργοί τους να έχουν επώνυμα που τελειώνουν σε -οφσκι. Σημαίνει απλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, να βλέπεις μια ταινία και κάτι να σου κάνει μέσα, ότι κι αν είναι αυτό, και αν σ'αλλάξει, ακόμα και στο πιο ασήμαντο πράγμα, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Aυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν διασκεδάζω με αυτό το... ξεμπρόστιασμα -με την καλή έννοια- των mods. @paredwse Για τις άλλες ταινίες στην λίστα σου δεν ξέρω, αλλά requiem και hero πρέπει να δεις, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί είναι από τις ταινίες που ίσως κάνουν κάτι μέσα σου. But still, shame on you.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Nα πω και γω 1)The Seven Samurai 2)The Manchurian Candidate (1962) ειδα το remake 3)Amores perros 4)Χαμένη λεοφώρος 5)Das Boot 6)Το ονομα του Ροδου (το εχω σε dvd) 7)Οldboy 8)Monty Python and the Holy Grail 9)Johnny got his Gun 10)8.5 (Fellini) Σιγουρα πολλες του Kubrick (paredwse δεν εισαι μονος )θα ηθελα να δω επισης του Bunnuel,Κουροσαβα και αλλες που δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Bunnuel. Αυτό ξέχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Akujin προσανατολισμός: Η ταινία είναι παραγωγής Χολυγουντ. Χαρακτηριστικός είναι ο σεναριογράφος της ταινίας. Έγινε διάσημος περίπου το 1998 κ κάθε ταινία που γυρίζεται βασισμένη σε σενάριό του, είναι αρκετά καλή. Νομίζω ότι αν τον αποκαλύψω θα το βρεις πολύ εύκολα (εκτός βέβαια αν δεν έχεις δει την ταινία). Τα σενάρια του έχουν πάντα περίεργο περιεχόμενο (fucked up things) και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Είναι πρωτότυπα. Άντε αν δεν το βρεις θα το αποκαλύψω γιατί δεν μπορώ να βρω τρόπο να σου δώσω στοιχεία χωρίς να το καρφώσω εντελώς... mallon ''adaptation'' se senario kaufman les an eimai lathos pes poio einai, den peirazei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Σωστός! Δεν περίμενα ότι θα το βρεις για να είμαι ειλικρινής. Θερμά συγχαρητήρια! By the way, Kauffman rules! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 eimai ki egw fan tou kauffman. ton paw para poly... telika Manuel poly koina gousta exoume oi 2 mas, xairomai.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mert Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 To lost highway toy Lynch kai 8elw poly na to dw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 eimai ki egw fan tou kauffman. ton paw para poly... telika Manuel poly koina gousta exoume oi 2 mas' date=' xairomai.... [/quote'] Γεγονός. Το παρατήρησα κ εγώ. Γιούπι θα έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 tsekara ki egw to top250 tou imdb.com kai na merikes pou den exw dei kai thelw/tha prepe na dw... 6. 8.7 Casablanca (1942) 38. 8.4 The Third Man (1949) 80. 8.2 Metropolis (1927) 94. 8.1 Yojimbo (1961) 120. 8.0 Unforgiven (1992) 148. 7.9 Ben-Hur (1959) 149. 7.9 Platoon (1986) 151. 7.9 Gone with the Wind (1939) 163. 7.9 The Killing (1956) 164. 7.9 Passion de Jeanne d'Arc, La (1928) 175. 7.9 The Wild Bunch (1969) 176. 7.9 Strada, La (1954) 4,878 199. 7.8 Fanny och Alexander (1982) 224. 7.8 Trois couleurs: Rouge (1994) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.