Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Πριν 15΄έπαιξε στο realfm στην εκπομπή του Τράγκα ένα κομμάτι, πριν το τραγούδι της Αnastasia.το άκουσε κάποιος να μου πει ποιό είναι;

5/2/14

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Ξέρετε το όνομα του τσιγγάνου που τραγούδησε σήμερα στην εκπομπή του ζουγανέλη "Γιάννη μου το μαντήλι σου" με καλεσμένο το Μπουλά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εγω θα ηθελα να ρωτησω για τα κομματια 2 διαφημησεων. Καταρχας να σας ευχαριστησω για το υπεροχο αυτο thread, αφου απο καθαρη τυχη βρηκα το θεικο 2 steps from hell - Heart of courage που ακουγα τοσο καιρο απο εκπομπη σε εκπομπη :)

Ας κανω 2 ερωτησουλες και ελπιζω να βρω απαντηση :)

1) Η καινουργια διαφημιση του Αριελ "3in1 pods". Ειναι μια μουσικη λιγο clubbing που στανταρ την εχω ξανακουσει και σε αλλη διαφημιση πριν απο χρονια

2) Η καινουργια διαφημιση της Nissan. Τη συγκεκριμενη μουσικη την εχω ακουσει σε ενα απο τα σποτακια του ΟΛΑ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εγω θα ηθελα να ρωτησω για τα κομματια 2 διαφημησεων. Καταρχας να σας ευχαριστησω για το υπεροχο αυτο thread, αφου απο καθαρη τυχη βρηκα το θεικο 2 steps from hell - Heart of courage που ακουγα τοσο καιρο απο εκπομπη σε εκπομπη :)

Ας κανω 2 ερωτησουλες και ελπιζω να βρω απαντηση :)

1) Η καινουργια διαφημιση του Αριελ "3in1 pods". Ειναι μια μουσικη λιγο clubbing που στανταρ την εχω ξανακουσει και σε αλλη διαφημιση πριν απο χρονια

2) Η καινουργια διαφημιση της Nissan. Τη συγκεκριμενη μουσικη την εχω ακουσει σε ενα απο τα σποτακια του ΟΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΕΛ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...