Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

sepultribe
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα. Από τη στιγμή  που έχεις τον αντάπτορα για το δίσκο δεν χρειάζεσαι memory card. Θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό και θα τρέχει το hack, τα παιχνίδια και τα save (αν θες μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει save στον hdd) από τον δίσκο.

Η όλη διαδικασία παίρνει 10 λεπτά και το έκανα με επιτυχία σε ατσιπάριστο ps2 phat το καλοκαίρι για να το στείλω στο χωριό.

Εδώ είναι το video που ακολούθησα

Και εδώ το video για να το ρυθμίσεις να κάνει save στον hdd 

Επεξ/σία από veteranos123
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 10 μήνες μετά...

PS2 modded δεν αναγνωριζει memory για να κανει save παιχνιδι του PS1

Καλησπερα αυπνα gaming αλανια,

εχω ενα Ps2 Slim modded με matrix.

Προσπαθω να κανω save στο abe's odyssey,αλλα η κονσολα δεν αναγνωριζει καμια memory card.
Εχω γνησιες και aftermarket και απο ps1 και απο ps2.

Τις αναγνωριζει στο browser,αλλα οχι μεσα στο παιχνιδι.

Καπου διαβασα οτι ειναι προβλημα των slim,εχω και fat modded αλλα ειναι καπου χωμενο,οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω αμεσα.

Thoughts?

• 6 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα.  Εχω ενα ps2 Fat και θέλω να το τσιπαρω επειδή δεν βρίσκω πουθενά τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν και στο eBay κανουν όσο ενα μηχανάκι. Δεν Θέλω να το βαλω εσωτερικό τσιπ. Διάβασα οτι υπαρχει τρόπος με την καρτα μνήμης αλλα θελω αν γίνεται να διαβάζει copys dvd που θα φτιαχνω εγω. Οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του και να ειναι ευκολη λυση να το κανω διοτι δεν ειμαι εμπειρος με κονσολες. :)

Στις 17/8/2022 στις 5:23 ΜΜ, κουλτου είπε

Καλησπέρα.  Εχω ενα ps2 Fat και θέλω να το τσιπαρω επειδή δεν βρίσκω πουθενά τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν και στο eBay κανουν όσο ενα μηχανάκι. Δεν Θέλω να το βαλω εσωτερικό τσιπ. Διάβασα οτι υπαρχει τρόπος με την καρτα μνήμης αλλα θελω αν γίνεται να διαβάζει copys dvd που θα φτιαχνω εγω. Οποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του και να ειναι ευκολη λυση να το κανω διοτι δεν ειμαι εμπειρος με κονσολες. :)

ψάξε στις προηγούμενες σελίδες.

Γενικά αν δεν υπάρχει κάποιο τσιπαρισμένο ps2, για να φτιάξεις την μνήμη, θα χρειαστεί να αγοράσεις μια έτοιμη.

Στις 12/7/2022 στις 6:21 ΜΜ, Disneycomicsclub είπε

Εχω μια κονσολα ps2 slim με κρακαρισμενη καρτα fcboot με περασμενο τον opl...μπορει να παιξει burned dvds ? 

ναι

Για να φτιάξεις κάρτα μνήμης θα πρέπει να την φτιάξεις σε ένα hackαρισμένο ps2 ή να βρεις έτοιμη να την αντιγράψεις.
Σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις συμβατότητα 100% σε όλα τα παιχνίδια και η εγράφη σε DVD γίνεται με πρόγραμμα που μετατρέπει το ISO του παιχνιδιού σε DVD όπως μιας ταινίας. Για να το διαβάσει Ο ESR LOADER στο ps2. Δεν είναι καίμε το ISO σε dvd και τελειώσαμε.
Εναλλακτικά βρες και πάρε ένα μεταχειρισμένο ps2 με τσιπακι.

Με τη μνήμη freemcboot δε μπορεί να διαβάσει καμμένα dvd.Μόνο να παίξει παιχνίδια από usb αλλά επειδή η usb του ps2 είναι πολύ αργή θα έχεις πρόβλημα στα cutscenes/videos σε διάφορα παιχνίδια.Για dvd δυστυχώς μόνο με τσιπ γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Παιζεις DVD απλως δεν εχει Μεγάλη συμβατότητα 

https://hackinformer.com/PlayStationGuide/PS2/INFO_SOFTWARE_TOOLS.html  

Αν είχες fat o καλύτερος τρόπος είναι με το με hard disk adapter... ή με OpenPS2Loader  και SMB ή δικτυακός δίσκος..

Πλέον υπάρχει και το mc2sio  όπου παίζεις τα παιχνίδια από SD ..  

https://macho-nacho.com/mc2sio-how-to-play-ps2-games-from-a-memory-card/

το φτιάχνεις εύκολα μονος σου αλλά το βρίσκεις και από Αliexprees ανετα

Επεξ/σία από argi73
  • Thanks 1

Στις 22/8/2022 στις 7:53 ΠΜ, RazielKvlt είπε

Με τη μνήμη freemcboot δε μπορεί να διαβάσει καμμένα dvd.Μόνο να παίξει παιχνίδια από usb αλλά επειδή η usb του ps2 είναι πολύ αργή θα έχεις πρόβλημα στα cutscenes/videos σε διάφορα παιχνίδια.Για dvd δυστυχώς μόνο με τσιπ γίνεται.

μπορεί να διαβάσει. τα λέει αναλυτικά o argi73, καλύτερη λύση ο δίσκος.

αυτό με την sd δεν το ήξερα αλλά αν θες πολλά γίγα συμφέρει το πακέτο ανταπτορας+hdd

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...