Προς το περιεχόμενο

Scanner Canon Lide 20/25/30/35?


gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά πρέπει να πάρω ένα scanner για να να σκανάρω κάτι βιβλία στα οποία ομως θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα με το ανοιγμα του βιβλίου που δεν εφάπτεται στην άκρη η σελίδα.Διάβασα ότι τα scanner της canon είναι καλά για αυτή τη δουλειά και βγάζουν αρκετά καθαρά τη σελίδα.Έχει κανείς κάποιο από τα Lide 20/25/30/35 να μου πεί αν ότνως είναι καλά;Φαντάζομαι οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι η ανάλυση και η ταχύτητα?επειδή με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο μπορεί κάποιος να μου πεί πόση ώρα κάνει να σκανάρει μια σελίδα με κειμενο στα 300dpi?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Συνάδελφος έχει στο παραδιπλανό γραφείο το Lide 35 και έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με σκανάρισμα και OCR σελίδων.

Από χρόνους δεν μπορώ να πω αλλά έχω δει σκαναρισμένη σελίδα βιβλίου (με OCR το Abbyy Finereader Pro 7.0) και μπορώ να πω ότι με έπεισε να πάρω κι εγώ το συγκεκριμένο scanner.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω και χρονια χρησιμοποιω αυτη την σειρα (lide)... και το μηχανημα χρησιμοποιουταν για OCR κυριως σκοπους... Εχει σκαναρει εκατονταδες σελιδες και με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο. Περσυ αγορασε και ο γειτονας μου το 30αρι... το οποιο ειναι σε USB2.... αρκετα καλο σε ταχυτητα, θα ελεγα πως για μια σελιδα θελει γυρω στα 15 δευτερα με νορμαλ αναλυσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

geovard, έχω τον προκάτοχό του, τον 3200F. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Φαντάζομαι ότι ο 4200F θα είναι ακόμα καλύτερος. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που αφέθηκα στα χέρια της Canon στον imaging τομέα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...