lazaross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 τι προγραμμα ή codecs πρεπει να εκγαταστησω για να μου εμφανιζει ενω παιζει το DVD ενα πρασινο εικονιδιο στην taskbar με επιλογες για τους υποτιτλους, τον ηχο και το βιντεο; το ειχα εγκαταστησει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν! ?? :? ??
lazaross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 τι προγραμμα ή codecs πρεπει να εκγαταστησω για να μου εμφανιζει ενω παιζει το DVD ενα πρασινο εικονιδιο στην taskbar με επιλογες για τους υποτιτλους, τον ηχο και το βιντεο; το ειχα εγκαταστησει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν! ?? :? ??
lazaross Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 μαλλον. θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω.
lazaross Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 μαλλον. θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω.
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Vobsub πρέπει να εννοείς. To vobsub με το Powerdvd ? To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format! Δεν μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις των υποτιτλων ενος DVD
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Vobsub πρέπει να εννοείς. To vobsub με το Powerdvd ? To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format! Δεν μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις των υποτιτλων ενος DVD
kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 To vobsub με το Powerdvd ? To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format! Δεν μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις των υποτιτλων ενος DVD Ναι δεν μπορείς να τους αλλάξεις αλλα λέει οτι είναι πρόγραμμα για υπότιτλους και με πράσινο εικονίδιο. Μάλλον το vobsub εννοεί και μάλλον παίζει τα avi-divx του απο κει. ΄ [/υπόθεση mode off]
kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 To vobsub με το Powerdvd ? To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format! Δεν μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις των υποτιτλων ενος DVD Ναι δεν μπορείς να τους αλλάξεις αλλα λέει οτι είναι πρόγραμμα για υπότιτλους και με πράσινο εικονίδιο. Μάλλον το vobsub εννοεί και μάλλον παίζει τα avi-divx του απο κει. ΄ [/υπόθεση mode off]
lazaross Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ναι αυτο ειναι. παρατηρησα οτι οταν ανοιξα ενα avi που ειχε υποτιτλους το vobsub ανοιξε, ενω καποιο αλλο που δεν ειχε, δεν ανοιξε.. υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξω τους υποτιτλους αυτου του avi απο αρχειο srt απο το Power dvd; αν δεν γινεται ποιο αλλο προγραμμα μου προτεινετε; το media player classic που εχω κολλαει οταν αναπαραγει βιντεο μεγαλου μεγεθους.. το bsplayer ειναι καλο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ποιά έκδοση του media player classic έχεις και κολλάει; Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με αρχεία - οποιουδήποτε μεγέθους. Αν θες κάτι εναλλακτικό, τσέκαρε το VideoLAN. Δωρεάν και πολύ δυνατό. http://www.videolan.org
lazaross Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 το εχω, αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να ανοιγω και το srt μαζι..
accipio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 To BSPlayer πιστεύω θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ειδικά στο θέμα των υπότιτλων. Δοκίμασέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.