Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για το Power DVD.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι προγραμμα ή codecs πρεπει να εκγαταστησω για να μου εμφανιζει ενω παιζει το DVD ενα πρασινο εικονιδιο στην taskbar με επιλογες για τους υποτιτλους, τον ηχο και το βιντεο; το ειχα εγκαταστησει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν!

?? :? ??

Δημοσ.

τι προγραμμα ή codecs πρεπει να εκγαταστησω για να μου εμφανιζει ενω παιζει το DVD ενα πρασινο εικονιδιο στην taskbar με επιλογες για τους υποτιτλους, τον ηχο και το βιντεο; το ειχα εγκαταστησει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν!

?? :? ??

Δημοσ.
Vobsub πρέπει να εννοείς.

To vobsub με το Powerdvd ?

To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format!

Δεν μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις των υποτιτλων ενος DVD

Δημοσ.
Vobsub πρέπει να εννοείς.

To vobsub ειναι για αρχεια .avi που εχουν ξεχωριστους τους υποτιτλους σε srt sub κτλ format!

Δημοσ.

Ναι δεν μπορείς να τους αλλάξεις αλλα λέει οτι είναι πρόγραμμα για υπότιτλους και με πράσινο εικονίδιο. Μάλλον το vobsub εννοεί και μάλλον παίζει τα avi-divx του απο κει.

΄

[/υπόθεση mode off]

Δημοσ.

Ναι δεν μπορείς να τους αλλάξεις αλλα λέει οτι είναι πρόγραμμα για υπότιτλους και με πράσινο εικονίδιο. Μάλλον το vobsub εννοεί και μάλλον παίζει τα avi-divx του απο κει.

΄

[/υπόθεση mode off]

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι αυτο ειναι. παρατηρησα οτι οταν ανοιξα ενα avi που ειχε υποτιτλους το vobsub ανοιξε, ενω καποιο αλλο που δεν ειχε, δεν ανοιξε..

υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξω τους υποτιτλους αυτου του avi απο αρχειο srt απο το Power dvd; αν δεν γινεται ποιο αλλο προγραμμα μου προτεινετε; το media player classic που εχω κολλαει οταν αναπαραγει βιντεο μεγαλου μεγεθους..

το bsplayer ειναι καλο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιά έκδοση του media player classic έχεις και κολλάει; Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με αρχεία - οποιουδήποτε μεγέθους.

Αν θες κάτι εναλλακτικό, τσέκαρε το VideoLAN. Δωρεάν και πολύ δυνατό.

http://www.videolan.org

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...