Προς το περιεχόμενο

Aγορά Creative Muvo N200 256MB απο χρήστη του insomnia!!!


Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Creative Muvo N200 256MB

 

Παιδιά αυτό το MP3 Player το αγόρασα με 35 ευρώ από τον Powerfull και όπως θα δείτε αναφέρει πως από το πακέτο λείπει μόνο το καπάκι της μπαταρίας και λέει πως στέκετε άνετα και χωρίς αυτό και αυτό είναι αλήθεια. Το πρόβλημα είναι πως εκτός του ότι δεν αναφέρει πως είναι σκοτωμένο στις γρατσουνιές, δεν δίνει καλώδιο για να του φορτώσω τραγούδια, δεν δίνει ακουστικά και δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτε άλλο που ξεχνάω θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει η αγορά στα 35 ευρώ γιατί αν πάω να τα πάρω από έξω είμαι σίγουρος πως θα μου βγει πιο ακριβό και από το καινούριο. Έτσι κι αλλιώς το πείρα απόφαση και του έστειλα μήνυμα για να μου τα στείλει όλα διαφορετικά να μου δώσει πίσω τα λεφτά μου και μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει και δεν ξέρω τι παίζει. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό γιατί εγώ τον ρώτησα θυμάμαι ιδικά για την εμφάνιση(γρατσουνιές) αλλά δεν πείρα απάντηση και είπα πως εντάξει μια χαρά θα είναι αλλά τώρα μου βγάζει και άλλα πλην. Δεν πιστεύετε κι εσείς πως με πιάσανε κορόιδο; Εκτός και αν τα ξέχασε και τότε αλλάζει το θέμα κι ας μου τα στείλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε βλέπω να αναφέρεται πουθενά στην αγγελία οτι δίνει ακουστικά και καλώδιο σύνδεσης. Θα έπρεπε να το προσέξεις αυτό ή τουλάχιστον να το διευκρινήσεις πριν προβείς στην αγορά. Οσον αφορά τις γρατσουνιές, αυτό είναι γεγονός πως θα έπρεπε να έχει αναφερθεί.. οταν πουλάμε κάτι τονίζουμε οχι μόνο την καλη λειτουργική του κατάσταση αλλά και την εξωτερική, που είναι εξίσου σημαντική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έτσι...

Όσο για τα ακουστικά αφού πάνε πακέτο θα πρέπει να τα δώσει.

Άντε να πουλήσω εγώ μία Porche με 16000 ευρώ και να μην έχει τιμόνι, ρόδες και μηχανή.

Θα έπρεπε όπως ανέφερε λείπει το καπάκι από τις μπαταρίες λείπουν και τα άλλα κομμάτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά όλα τα άλλα;

Θα περιμένω να μου τα στείλει όλα και όπως του είπα σε pm ας με βγάλει ψεύτη και θα του ζητήσω με τεράστια γράμματα όσες φορές θέλει συγνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Δεν γράφω πως είναι καινούργιο και αμεταχείριστο, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να γράψω σε ένα μεταχειρισμένο εξάρτημα πως είναι μεταχειρισμένο. Γράφω σε άριστη λειτουργική κατάσταση, που σημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας και τίποτα παραπάνω. Το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό, εγώ δεν θεώρησα ποτέ πως είναι σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, δεν έχει τόσες γρατζουνιές όσες λες. Γι αυτό δίνω το τηλέφωνό μου, για να πάρει κάποιος και να ρωτήσει. Αν έλπιζες να πάρεις μια καινούρια συσκευή, λυπάμαι δεν υποσχέθηκα κάτι τέτειο.

 

2) Το πακέτο που ακριβώς το είδες; Δεν γράφω για κανένα πακέτο, ή για καμία συσκευασία, για ένα mp3 player γράφω. Δεν γράφω ότι δίνω μαζί ακουστικά (κανονική στερεοφωνική υποδοχή έχει, αυτή που έχουν όλα τα walkman), μπαταρίες(πέρνει ΑΑΑ), cd (αν είναι δυνατόν, δεν θέλει drivers, το συνδέεις και τα windows το βλέπουν σαν removable disk drive) , κουτιά, manuals (έλεος, 3 κουμπιά έχει) καλώδια για σύνδεση (mini usb wire θέλει που χρησιμοποιούν το 90% των συσκευών, δεν έχει κάποιο δικό του για να είναι defacto μαζί). Είναι μόνο το mp3 player αφού για αυτό λέω. Επειδή το καπάκι είναι κομμάτι της συσκευής και defacto θα έπρεπε να περιλαμβάνεται, αναφέρω συγκεκριμένα στην αγγελία πως δεν υπάρχει.

 

3) Το αν πιστεύεις πως σε έπιασα κορόιδο στα 30 ευρώ (δεν το αγόρασες 35 ευρώ, 35 ήταν μαζί με τα μεταφορικά σου) επειδή δεν σου έστειλα τίποτα παραπάνω απ'ότι αναφέρω και εσύ θεωρούσες δεδομένο είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα. Εμένα άριστη τιμή μου φαίνεται όταν το 128ρι κάνει 40 ευρώ στη cosmodata, αλλά αν εσένα σου πέφτει ακριβή ας μην το έπερνες. Και δεν έχω την παραμικρή ιδέα που βρίκες με 38 ευρώ καινούργιο που μου έγραφες στο μύνημα, 48 ευρώ έχει το infoshop to tx που δεν έχει ραδιόφωνο πάνω ούτε κάνει mp3 encoding από line in, είναι απλά ένα mp3 player (έχω και ένα τέτειο 128ρι). γι αυτό δίνω και το τηλεφωνό μου στην αγγελία για να πέρνει κάποιος που θέλει και να με ρωτάει για ότι απορία έχει πάνω στα πράγματα που πουλάω (έγκαιρα, όχι κατόπιν εορτής). Το όλο θέμα μου θυμίζει κάτι διαφημήσεις της vodafone που λένε <<αν είχατε μηλίσει λίγο παραπάνω>>. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσε φίλε 49 βρήκα αυτό που μου έδωσες. Απο ότι βλέπω βρήκες κορόιδο και το πούλησες. Δεν ανέφερες τίποτα απο τα παραπάνω και ακόμα σε ρώτησα για γρατσουνιές και απάντηση δεν πείρα. Το κρατάω αλλά δεν ξέρω απο εδώ και πέρα με τι άτομο έχω να κάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και στην τελική ανέφερες μόνο το καπάκι και τίποτα απο όλα τα άλλα έτσι για να κάνεις την πώλησή σου. Αν είσαι σωστός θα τα ανέφερες όλα τα κακά και όλα τα καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...