Προς το περιεχόμενο

MP3 players


melodicnemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πάρτε το Ipod 5G 30Gb.Απλά φοβερό!!Κάποια καταστήματα το έχουν στα 298 ευρώ αν δεν έχει ακόμα εξαντληθεί!Άμα το βρείτε όμως χτυπήστε το ασυζητητί!Μακράν το καλύτερο mp3 player της αγοράς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Ipod έχει εσωτερική επαναφορτιζόμενη!Για 30Gb δεν είναι πολλά τα 298 ευρώ.Σκέψου ότι τα 512mb θα τα πάρεις το λιγότερο 100ευρώ και λίγα λέω.Όσο για το link δεν έχεις παρά να μπεις στην http://www.apple.com να το δεις.Α και παίζει και video και photos.Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις!:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλος ένας "πόλεμος" βλέπω να αρχίζει!

Εδώ και 5 χρόνια έχω το creative jukebox, ξεκίνησε με 6 GB σκληρό δίσκο και τώρα του έχω βάλει 20άρη. Παίρνει 4 μικρές μπαταρίες, είναι ογκώδες, αλλά έχει μέσα όλη τη μουσική μου και ακόμη αντέχει μία χαρά.

Εγώ ψηφίζω οτιδήποτε εκτός από iPod, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί παραείναι "lifestyle" για τα γούστα μου, προτιμώ κάτι πιο "τεχνοκρατικό".

Δες κάποιο creative ή iriver. Ακόμη και το Ipod όμως να πάρεις, δεν θα μετανοιώσεις.

Και 300 ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι κάνεις μία επένδυση για πολλά χρόνιά. Να φανταστείς, το δικό μου είναι πια τελείως παρωχημένο, αλλά τη δουλειά του την κάνει τέλεια (εκτός από την απελπιστικά μικρή διάρκεια των μπαταριώ, 5 ώρες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι καθόλου μεγάλο φίλε μου.Δεν έχεις παρά να πας σε ένα κατάστημα να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια.Μεταξύ Ipod και Iriver προτείνω ipod ασυζητητί.Α και κάτι που ξέχασα.Είναι όλο μεταλικό!:)Από ποιότητα κατασκευής είναι αξεπέραστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πω ρε παιδια; Εδώ στο Λονδίνο πάντως που τα MP3 κυκλοφορούν για χρόνια, απ 'ότι βλέπω το Ipod το αγοράζουν μόνο οι άσχετοι και οι λεφτάδες. Οι πρώτοι επειδή δεν ξέρουν (ή βαριούνται) να ψάξουν και οι δεύτεροι επειδή δεν τους πειράζει να δώσουν τα διπλάσια χρήματα για κάτι.

 

Πρόσφατα παράγγειλα ένα MP3 player απ' το amazon (το οποίο είναι προσβάσιμο κι από Ελλάδα) με μνήμη 1 γίγα, ράδιο, δυνατότητα ηχογράφησης και 18 ώρες αυτονομία, χωρίς καλλώδια και παπαριές (όπως έχουν κάποια players του στυλ ipod) με 98 Ευρώ (μαζί με φώρους και μεταφορικά).

 

Δεν υποστηρίζω ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη για όλους, όμως υπάρχουν παρόμοιες εναλλακτικές (αναλόγως τι απαιτήσεις έχει ο καθένας) στο ίδιο επίπεδο τιμών. Πάντως αποφύγετε τη μάρκα Netac.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Egw pantws exw parei dyo mp3 players apo ebay (ena diko mou ki ena gia dwro). Kai ta dyo me 512mb, voice recorder kai fm radio, se poly kalh timh ligotero apo 50 evrw.

Mporeis na deis sto parakatw link. Pros ta katw exei fotografia me ola ta modela pou fernei.

http://cgi.ebay.co.uk/512-MB-MP3-Player-USB-2-0-FM-Radio-UK-512MB-m1011_W0QQitemZ5840427419QQcategoryZ80019QQrdZ1QQcmdZViewItem

To idio akrivws player to vrhka se ena magazi edw sth 8essaloniki xwris fm kai dvr kai to eixan 70 evrw...

Ta sygekrimena giaponezika players einai kalh fash. An to pareis san xoritikotita, ontws h timh tou i-pod me ta 30 giga symferei. Alla kai ti na ta kaneis tosa polla!!! Olh th diskografia sou 8a valeis!!??? To i-pod einai ligo gkoumoutsa enw etouto edw kai alla paromoia ta vazeis xalara sthn tseph

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...