Προς το περιεχόμενο

6 avi files -> DVD

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοώ το DVD που έφτιαξες τι ανάλυση έχει. Αυτές που έγραψες είναι οι αναλύσεις των αρχικών avi.

Επειδή με τρώει η περιέργεια, θα δοκιμάσω να φτιάξω τα ίδια επεισόδια που λες γιά να δω πόσο καλή ποιότητα έχει η εικόνα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pantws emena 6 episwdia mou fainontai polla. Eixa dokimasei paliotera 4 epeisodeia apo to Lost, me VSODivxtoDVD, k h oikona eixa arketa kolimatakia. Meta agorasa Divx Player k brika tin ysixia mou. Otan metatrepeis kati apo Divx se DVD xanei poly.

Δημοσ.

Πολύ καλο το DivxToDvd,το μόνο που με χαλάει είναι οτι έχει πολυ περιορισμένες επιλογές στην επεξεργασία μενού.

Πάντως απο ανάλυση και ποιότητα εικόνας επιβεβαιώνω κι εγω οτι σκίζει το προγραμματάκι.

Δημοσ.
Pantws emena 6 episwdia mou fainontai polla. Eixa dokimasei paliotera 4 epeisodeia apo to Lost, me VSODivxtoDVD, k h oikona eixa arketa kolimatakia. Meta agorasa Divx Player k brika tin ysixia mou. Otan metatrepeis kati apo Divx se DVD xanei poly.

Περιέργο.Εγω πέρασα 8 επεισόδια lost συνολικής διάρκειας 5,30 ωρών,βέβαια σε double layer και η εικόνα έπαιζε γυαλί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Tο έχω δοκιμάσει και σε απλό dvd με 4 επεισόδια και εκει έπαιζε μια χαρά απο εικόνα.

Δημοσ.

Αφού ρε παιδιά σας το είπα:το προγραμματάκι ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!!!

Χαίρομαι που επιβεβαιώνουν κι άλλοι αυτό που λέω.:mrgreen: :mrgreen:

Και για να είμαι ειλικρινής,όταν αποφάσισα να βάλω 12 επεισόδια σε ένα DVD σκέφτηκα "μάπα θα βγει ",αλλά τελικά το VSO με διέψευσε και πολύ το χάρηκα!!!:twisted: :twisted:

Δημοσ.
Εννοώ το DVD που έφτιαξες τι ανάλυση έχει. Αυτές που έγραψες είναι οι αναλύσεις των αρχικών avi.

Επειδή με τρώει η περιέργεια' date=' θα δοκιμάσω να φτιάξω τα ίδια επεισόδια που λες γιά να δω πόσο καλή ποιότητα έχει η εικόνα.[/quote']

Έχεις δίκιο,λάθος μου.Η ανάλυση του DVD που έφτιαξα είναι 720x480.

Πάντως σου είπα,εγώ τα είδα όλα τα επεισόδια και ούτε μια φορά δε μου κόλλησε στην αναπαραγωγή.

Δημοσ.
Πολύ καλο το DivxToDvd' date='το μόνο που με χαλάει είναι οτι έχει πολυ περιορισμένες επιλογές στην επεξεργασία μενού.

προγραμματάκι.[/quote']

Αυτό όντως είναι ένα μειονέκτημα,αλλά ποιος νοιάζεται για το μενού???Εξάλλου αυτό που πρέπει να κάνει το κάνει μια χαρά.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αυτό, αλλά στην πράξη μου τα χάλασε.Δοκίμασα να μετατρέψω μία ταινία xvid με 2 cd αλλά έκανε το εξής κουφό:Έφτιαξε το DVD ενώνοντας τα 2 cd σε 1 (καλό αυτό) και πρόσθεσε ξανά το 2ο cd αλλά με χάλια ποιότητα!

Σε μια άλλη δοκιμή, με 3 ταινίες των 2 cd, μου έφτιαξε τα vobs αλλά ήταν 300mb παραπάνω απ'ότι μπορεί να χωρέσει ένα DVD!

Έχω την τελευταία έκδοση 2.0.11 που βγήκε προχθές.

Δημοσ.

Σε μια άλλη δοκιμή' date=' με 3 ταινίες των 2 cd, μου έφτιαξε τα vobs αλλά ήταν 300mb παραπάνω απ'ότι μπορεί να χωρέσει ένα DVD!

Έχω την τελευταία έκδοση 2.0.11 που βγήκε προχθές.[/quote']

den se xalaei k poli auto. dose to apotelesma sto dvdshrink na sto kanei sto megethos pou thes esi. etsi papala ta 300 papapanisia mb.

Δημοσ.

Ean simpieseis apo programata stin timi tou enos(winavi,divxtodvd) aplos tha echis mapa eikona ,Ego gia 100mb parapano simpiesa to dvd mesa me

Weather man

The myth

London

ferno san paradigma tis tenies.To apotelesma perisoteri mayrila stin eikona.

Δημοσ.
den se xalaei k poli auto. dose to apotelesma sto dvdshrink na sto kanei sto megethos pou thes esi. etsi papala ta 300 papapanisia mb.

Μα το θέμα είναι να κάνει εξαρχής αυτό την σωστή συμπίεση και όχι να ασχολούμε εγώ εκ των υστέρων και με άλλα εργαλεία χάνοντας χρόνο και κάνοντας re-encoding.

Anyway, έκανα μία δεύτερη δοκιμή με 2 ταινίες των 2 cd και 1 με 1 cd και μου έβγαλε σωστό το μέγεθος και καλή ποιότητα(στην τηλεόραση δεν κατάλαβα διαφορά).Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έκανε κάποια ανεπαίσθητα κολλήματα στην εικόνα. Υποψιάζομαι ότι είναι επειδή το έβαλα να φτιάξει το DVD σε PAL από NTSC που ήταν το source.Την επόμενη φορά θα το αφήσω auto.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά επειδή πρώτη φορά προσπαθώ να γράψω ταινίες σε dvd θέλω κι εγω λίγη βοήθεια..θέλω να γράψω avi ταινίες και το nero7 δε μπορεί να το κάνει..γιατί? δεν υποστιρίζει avi? τι πρέπει να κάνω? please give some help here..ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...